Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Składanie kompa do Bf'a 3 i innych gier.

UsX222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam budżet 2200zł i zwracam się do was z prośbą czy znalazłaby się jakaś osoba który złożyła by komputer do tej ceny.

Oczywiście jak wiemy podzespoły nie są teraz tak drogie jak kiedyś więc, żeby Bf działał na High i, żeby fps'y były stabilne nawet przy większej akcji.

Mam na to 2 tygodnie lub po prostu zdecyduję się na zakup tego :
To jest ukryta treść, proszę

Lecz z tego co czytałem radeonik daje radę lepiej w podobnej cenię, więc dlatego piszę tutaj.

Liczę na szybką pomoc, Dziękuję.

P.S. Komputer ma być bez systemu gdyż, to akurat mogę zakupić w sieci sklepów torrent :)

Wiem, że jest temat z polecanymi, ale wolę zapytać

OYViJFL.png

Opublikowano

Dobrze będzie jak dopłacisz ale trzeba zdać sobie sprawe, że to jednak sporo

więc jak nie dopłacasz to
albo jak chcesz usb 3.0 to

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Szum jakoś nie jest problemem, ale czy nie będą przeszkadzały przy rozmowach przez Skype itp.
Chodzi o to czy nie będą na tyle głośne, że nie będzie można porozmawiać bez problemów.

OYViJFL.png

Opublikowano

Szum jakoś nie jest problemem, ale czy nie będą przeszkadzały przy rozmowach przez Skype itp.

Chodzi o to czy nie będą na tyle głośne, że nie będzie można porozmawiać bez problemów.

To musisz mieć już coś terkoczącego lub 6k obrotów niczym BOX od AMD xD.

Aż tak źle nie jest i nie będzie ;). Chyba, że masz mikrofon, który przechwytuje wszystko z otoczenia.

Niemniej... skoro nie ma wyglądać, może chodzić cicho, to po co przepłacać ?!

Poza tym lato jest, temperatury również ;).

Opublikowano

Dzięki wam bardzo, mam AMD tylko nie jestem pewny czy box... Więc już wszystko wytrzymam, a mikro mam z redukcją... dzięki wam bardzo jeszcze raz.
Pozdrawiam ;)

OYViJFL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...