Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedys grałem na Ecsro ale miałem długą przerwę. Wczoraj próbowałem się zalogować na dawną postac ale wyskakuje napisz że błędne passy.

Trzeba sciągnąc nowe media czy cos w tym stylu? Jeżeli tak prosze o link do aktualnego media na którym gracie.

Albo jak w temacie który priv, powiedzcie czy jest jakiś prywatny server który nie jest strasznie zlagowany. Nie oczekuje że wbije w 5 minut, chodzi mi głownie aby nie było lagów. Podajcie również link do sciągnięcia clienta i media. z góry dziękuje ;)

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

Najlepiej proponuje ci sjSRO, lagi są lecz nie takie jak na sunSRO, z wbijaniem to jest różnie bo ja ja tam grałem to wbijałem od 10min do max 2h.

Opublikowano

Jeśli chcesz za darmo to proponuje ci ecsro fembria, lagów nie ma.

Ale jeśli chcesz mieć komfortową grę zapewnioną to ecsro vip :) tyle, że musisz sobie kupić konto.

skille masz do 100lvla, więc masz pewność że dłuuugo ci się nie znudzi gra, jak to jest w przypadku sjsro gdzie gra po 70lvlu to tylko zdobywanie lepszego setu.

Opublikowano

Jeśli chcesz za darmo to proponuje ci ecsro fembria, lagów nie ma.

Ale jeśli chcesz mieć komfortową grę zapewnioną to ecsro vip :) tyle, że musisz sobie kupić konto.

skille masz do 100lvla, więc masz pewność że dłuuugo ci się nie znudzi gra, jak to jest w przypadku sjsro gdzie gra po 70lvlu to tylko zdobywanie lepszego setu.

Wprowadzają na sjsro/mysro skile 100lvl :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Sciągnełem clienta i media z linku który mi daliście, wszystko podmieniłem ładnie pięknie do czasu kiedy go włączyłem :P

Nie działa. Te Media jest aktualne czy trzeba nowsze sciągnąc?

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!