Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PODA MI KTOS PONG DO SERVERA ALGORIA?

Fanatic2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PODA MI KTOS PONG DO SERVA ALGORIA? BO KLIENT SCIAGNIE MI SIE DOPIERO ZA 2H:( DO MODERATOROW PROSZE NIE ZAMYKAC NARAZIE TEGO TEMATU I NIE PRZEKIEROWYWAC MNIE NA INNA STRONKE, CHCE NA SZYBKO DOSTAC PONGA BY NIE CZEKAC AZ KLIENT SIE SCIAGNIE BO IP JUZ MAM:)

Opublikowano

Cheat Engine sposoby od kamera nie działają. Cmd nie potrafię( chyba ze ty to mi napisz). Pongfinder nie działa ponieważ gdy pong.mix znajduje się w folderze gra nie odpali.

Opublikowano

Po pierwsze serwer działa na plikach 2013 a tam pong nie jest potrzebny do kamera.
Po drugie na kamerze coś nie działa z portami i ip.

Opublikowano

pong mam dobry ale dalej mi pisze ze zostane polaczony z serwerem . ip tez mam ;/

Japierdole ale idiota.... Nowa binka nie ma pongu hahahha kurwa hakjerze za 2 grosze.

Opublikowano

Japierdole ale idiota.... Nowa binka nie ma pongu hahahha kurwa hakjerze za 2 grosze.

kurwa downie próbowałem wejść na 2011 wcześniej bo nie wiedziałem jaka binka jest , Ty kurwa młocie pneumatyczny.

Opublikowano

kurwa downie próbowałem wejść na 2011 wcześniej bo nie wiedziałem jaka binka jest , Ty kurwa młocie pneumatyczny.

Bo ty nic nie wiesz a udajesz hakjera neosie.

Opublikowano

Zrozumcie wreszcie że serwer stoi na plikach 2013 nie trzeba żadnego pongu tam. Binka nie korzysta już z pongu problem leży gdzie indziej - dokładnie chodzi o to że przy łączeniu z serwerem pisze zawsze że "błędny login lub hasło" nie wiedzieć dlaczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...