Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Premka za kupony

Seso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nagrody za kupony będą się zmieniać? Bo teraz jest ten event 400% expa mam 6 poziom i 15 kuponów i się zastanawiam czy przy intensywnej grze zdążę wbić do jutra 11 poziom, a jeśli nie to czy tą premke będę mógł wybrać jeszcze za np. 3 dni. Proszę o odpowiedź:)

Opublikowano

ja wymieniłem kupony za tą niby premke, bo tak naprawde to nie premka tylko: mp5k red, 30%exp, 20%dinar, super master, chyba ze tylko ja niedostalem premki :(

hcjo.jpg

Opublikowano

Nic nie wiadomo. Najwczesniej podczas nastepnej konserwacji czyli chyba w srode. (nie jestem pewien co do daty) ale wtedy nie kalkulowaly by sie kupony bo za 40 jest nagroda czyli 8 dni. Wiec najwczesniej w nastepna srode.

Opublikowano

no ja to premium gold dostalem ale sama premka dawala tylko mozliwosc zakupu a nie expa do tego dostalem standardowo 5 slot super master i exp 20 i 30 i mp5k red ale na chyba 21 godzin

Opublikowano

Ja osobiście wątpię, że będzie zmiana itemów, po prostu będzie do końca coupon eventu, a co do wbijania levelu zaryzykuj i postaraj się szybko wbić 16 level :D

ja wymieniłem kupony za tą niby premke, bo tak naprawde to nie premka tylko: mp5k red, 30%exp, 20%dinar, super master, chyba ze tylko ja niedostalem premki :(

Zobacz w Out Boxie, premium jest.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dziwne :D Odblokowałem premium i co? Nie na jeden dzień, a na 3 dni ;> Suprise.

Być może zmienili z jednodniowej premki na 3 dniową, bądź pomylili się podając 1 dniową premium a mieli dać 3 dniowe premium bądź też złapałeś jakiegoś buga :) Ciesz się i korzystaj z okazji !

@Down, faktycznie :O

18wyni.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Byłą tabelka i pisało, że premka jest na 1-3 dni. Wydaje mi się, że losowo wypada na ile dni :) Chyba zależy od twojego szczęścia na ile wypadnie :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zobacz w Out Boxie, premium jest.

nie w out boxie tez nie ma, wysłałem ticketa mam nadzieje ze dostane chociz na 1 dzien premke ;/

hcjo.jpg

Opublikowano

nie w out boxie tez nie ma, wysłałem ticketa mam nadzieje ze dostane chociz na 1 dzien premke ;/

Inny uzytkownik pisal ze pomogl mu relog. Jesli nie robiles to sprobuj.

Opublikowano

Ja już 2 raz kupiłem tą premke i 2 raz jej nie otrzymałem.... fake

Przecież każdy mówił, żeby nie kupować tej premki... system nagród nexona jest po prostu zbugowany, zepsuty.

Mała ilość ludzi dostała premki ;-) Lepiej jak ktoś powiedział, kupić za to AK :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...