Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa mi mikrofon

SONCO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani w laptopie ani na słuchawkach nie działa mi mikrofon nie wiem czemu pisze że mam podłączone .... Włączyłem Sobie laptop wchodze na skype i dupa słuchawki wszystko działa oprócz mikrofonu ... nie wiem co jest grane .. normalnei wszystko chodziło .

Opublikowano

Panel sterowania->Dzwieki, mowa i urzadzenia audio->Dzwieki i urzadzenia audio->audio

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Panel sterowania->Dzwieki, mowa i urzadzenia audio->Dzwieki i urzadzenia audio->audio

scr.hu/1qey/00g1o

i nie chodzi

Opublikowano

To zobacz te same ustawienia w Skype, czy masz prawidlowy mikrofon

scr.hu/1qey/idcr0

i mnie nie słychać nie wiem co grane .. coś blokuje

Opublikowano

Albo jeszcze gdzies sie ustawia cos z glosem albo masz po prostu popsuty mikrofon.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Albo jeszcze gdzies sie ustawia cos z glosem albo masz po prostu popsuty mikrofon.

No własnie nie wiem na laptopie mikrofon też coś nie słychać jak mówie do tego mikrofonu .

Opublikowano

A to masz mikrofon wbudowany w laptopa, czy jakiś osobny?

Mam w laptopie wbudowany i mam słuchawki z mikro normalnie all działo jak włącyzłem lapka to coś nie tego -.-

Opublikowano

No to moze mikrofon w laptopie uwalony?

//MM

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...