Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Serwery

RobiePremki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest na screenie to co widzicie . Dalej nie chcą się pokazać pokoje ;/ Nie chce się nic załadować ;/post-972596-0-29230900-1374936493_thumb.jpg

Przed chwilą mi się tak zrobiło wcześniej było git. Pomóżcie bo mi premium przepadnie

Opublikowano

Na drugi też nie mogę.

Wyskakuje mi takie cos : Macie drugie ss w temacie

Nie wiem ja teraz wkleić ss więc napisze : Wyskakuje mi taki błąd ; Account Update has failed ( 91040 )

To jest ukryta treść, proszę

Link do zdjęcia

Opublikowano

Lol jak siedzi o matko dobrze wpisałem na stronie nexona się zalogowałem JAK TO!!!!!!!!??????????????????

Matko weź mnie nie strasz może się konto zawiesiło ?

Opublikowano

Jak Cie wywaliło z serwera to jest możliwe. Nie straszę Cię tylko sam mam taki komunikat a mam konto z kumplem na spółę.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Weź się uspokuj .. lol

Ja tez raz tak miałem ,[ albo podobnie ] ... wyszedłem z WarRock'a , wbiłem znowu i normalnie było.

Opublikowano

Mam dokładnie to samo, teraz też spróbowałem na drugi serwer wejść ;x

@Dół

No mam tak samo jak Ty.

Opublikowano

I co udało Ci się wejść ? Wszystko przez te pieprzone 400 % exp chciałem sobie ponabijać troszkę lv to się wszyscy rzucili jak reksio na szynkę.

Ps. Sprawdzałem przed chwilą i jest naprawdę mało ludzi już na serverze a i tak nie mogę wejść . Help.

Udało się komuś wejść ?

Opublikowano

Serwer jest przeciążony. Polecam zalogować się na drugi ;)

Co do Account Update failed trzeba wyłączyć i włączyć grę, bo konto się "buguje"

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jesli wchodzisz przez strone i takie cos wyskakuje to sprobuj uruchomic gre z folderu przez wrlauncher. Lub odwrotnie - jesli przez folder uruchamiasz to uruchom przez strone przyciskiem play.

@up ninja

Opublikowano

Próbowałem przez to i przez to przed chwilą udało mi sie wbić na ten 2 server ale idiota ze mnie bo wyszedłem i chciałem wejść na 1 i znowu mam błąd ,że moje konto jest w grze i nie mogę wejść na żadeń KOCHAM WARROCKA.

Opublikowano

Nie musisz cały czas grać ..

Ja miałem ten sam błąd na pierwszym serwie jakąś godzinę temu i widzę że wiele osób ..

Ponieważ ten 1 serw był pełny , wbiłem normalnie na drugi , potem jak skończyłem meczyka to chciałem sprawdzić czy się da na 1 wejść a ten prawie cały pusty był ... Te kreski co są to chyba 3-4 były :D

@Edit

no chyba że ci już działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...