Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ZNIKANIE EQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z znikaniem eq na serwerze.

Może ktoś będzie wiedział co jest nie tak...

A więc tak eq znika np jak ktos wyjdzie z gry a pozniej wejdize i juz czegos nie ma.

Przeinstalowalem caly dedyk na nowo wgralem sf baze i kopie bazy z account i player i dalej znika.

Wie ktoś moze co moze byc przyczyna i jak to naprawic?

Z góry bardzo dziekuje.

sygnaja.png
Opublikowano

Baze i game od terenza mam.

Ale game zmieniałeś ? czy masz te co było w terenzo> Polecam zmienić bo tamto to totalny shiet. Wgraj czyste 2089 lub nowe r

Baza nie jest zła, kilka nowych serwerów z niej korzysta i wszystko działa prawidłowo.

Opublikowano

Co wy gadacie ...

Masz zepsute tabelki w mysql dlatego po relogu znika eq kazdemu.

Mysql - > player zaznacz all i je napraw.

napiskopia.png

Opublikowano

Co wy gadacie ...

Masz zepsute tabelki w mysql dlatego po relogu znika eq kazdemu.

Mysql - > player zaznacz all i je napraw.

Nie pomoże, hahahaha kolejny "znawca".

Radzilbym ci czlowieku sprawdzic INDEXY i AC w mysql :)

Opublikowano

pewnie znika im jak resetujesz serwer.. nie resetuj serwera shutdown -r now w putty czy podobnie tylko np. killall -TERM game killall -TERM db bo bedzie im znikać.

Opublikowano

Nie pomoże, hahahaha kolejny "znawca".

Radzilbym ci czlowieku sprawdzic INDEXY i AC w mysql :)

Idź robić swój hamachi na tutorialach , miałem podobny problem i miałem tabelki uszkodzone , napisałem to co może pomóc ale nie musi więc nie spinaj koleś.

napiskopia.png

Opublikowano

Idź robić swój hamachi na tutorialach , miałem podobny problem i miałem tabelki uszkodzone , napisałem to co może pomóc ale nie musi więc nie spinaj koleś.

Mam juz serwer na dedyku wiec mozesz mi cos najwyzej possac :) mowie ze twoja rada gowno da, a twoja wiedza mnie przeraża, naprawiac tabelki w mysql XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mam juz serwer na dedyku wiec mozesz mi cos najwyzej possac :) mowie ze twoja rada gowno da, a twoja wiedza mnie przeraża, naprawiac tabelki w mysql XDDDDDDDDDDDDD

Nie będę kłócił się z kretynem bo jeszcze spadnę do twojego poziomu , współczuję tylko ludziom którzy będą grać na tym syfie twoim.

Widać że dziecko " hejter " 14 latek w każdym poście kogoś ciśnie przez kabel bo w szkole go biją i musi odreagować , narazie smrodzie .

napiskopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...