Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stawianie serwera na gotowym silniku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym sie zapytac jak postawic serwer metin2 z gotowego, juz wczesniej przygotowanego silnika? Stawialem kiedys ale od nowa i mi niestety nie wyszlo. Ale teraz na troszku lepszym sprzecie i o wiele lepszym internecie chciałbym postawić serwer dla max 10 osob. Chciałbym równiez prosić o polecenie jakiegoś gotowca pod 4fun. pamietam ze kiedys byl gotowiec niejakiego Koxa czy jakos tak.

Opublikowano

Dziękuje. Ale jak wyżej napisałem próba postawienia mojego pierwszego zakonczyła sie fatalnie.Nie wiedzialem wtedy co robie. teraz doszły nowepliki serverowe i nei wiem co się z czym ję. Być może jest jakiś poradnik lub krótki instruktaż jak to odpalić. Chyba ze to jest tak jak zsilnikami w tibi( choć wątpie), gotowe pobierasz , zmieniasz ip i uruchamiasz.

Opublikowano

Hehe. Powiem Ci ze gdybym mial jakies Video lub kolege na gg doradzajacego to moze bymdal rady. NIe ogaraniam 3/4 komend (znaczy nie tyle komend jak zdań dotyczących danej akcjii, np. "wejdz do free BSD" itp.). Potzrebowalbym albo slownik albo jak wczensiej napisalem kolege na gg :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...