Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadek FPSow

Zajawson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z lolem na laptopie. Na poczatku gry mam 60fpsow lecz po okolo 15-20 min gry spada do 20 i strasznie sie gra. Wszystko mam ustawione na low. Wydaje mi sie ze przez to ze grzeje sie laptop lecz nie wiem czemu. Rozkrecac nie chce bo jest na gwarancji zakupilem podkladke lecz to i tak nic nie daje. Prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

Niestety ale nie pomoglo to co moglem zrobic bo za duzo nie chce grzebac w laptopie poniewaz nie jest to moj laptop. Macie moze jakies pomysly na zwiekszenie chociaz do tych 50fpsow.

Opublikowano

Żeby nie robić już nowego tematu: Kolega ma podobny problem na laptopie. Korzystał z tego poradnika już i dużo pomógł. Pierwsze kilka minut gry (5-10) ma po 30 fps i sie gra super bez lagów a po tym czasie fps spada do 10 i pojawiają się Lagi. Wie ktoś jak to naprawić żeby chociaż podnieść do 20 fps ?

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...