Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M3 GTS vs Murcielago Roadster

saaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W związku, iż nie jestem zbytnio obeznany w grze (dawno nie grałem) nie jestem pewien co do decyzji w sprawie kupna samochodu. Mianowicie chodzi o dwa auta klasy A. BMW M3 GTS vs. Lamborghini Murcielago LP 640-4 Roadster ?

PS: Jeszcze jedno pytanko. Opłaca się kupować Lamborghini Murcielago LP 640 za 3570Boost. ?

Opublikowano

M3 GTS jest trochę szybsze, osobiście nie przepadam ani za GTS i Roadsterem, ale to tylko moje zdanie, wozy są jednymi z najlepszych w klasie A.

Co do LP640 to nie opłaca się, jest nieznacznie wolniejszy od Roadstera i po zatym można go kupić za IGC.

Opublikowano

Czyli opłaca się kupować któregoś z tych dwóch, ale nie ma sensu wydawać kasy na "premium" Lambo ?

Opublikowano

No to chyba weznę "Beemke" bo i ma lepsze przyśpieszenie, a i tak zaraz pomontuj w nim wszystkie bajery i będzie śmigał :)

Opublikowano

Posiadam oba z tym wozów i BMW jak dla mnie mogło by być również na dragi przez swoje przyśpieszenie ;] Nie wiem czy Roadster nadal jest za igc bo kupowałem 4 dni temu, więc jeśli nie jest za igc to bierz GTS. Jak dla mnie bardzo dobre nitro, prowadzenie i dobra prędkość maks.

Opublikowano

Dla mnie Roadster jest miszczem.Mam go i wygrywam praktycznie za kazdym razem a nawet nie jest wymaxowany jest do A jesli chodzi o sprint.
Poza tym mi sie bardziej podoba z wygladu od BMW ale zalezy kto jaki ma gust. Tak czy inaczej zadna bmka nie wygrala ze mna.

Opublikowano

Jak dla mnie to wszystko zależy od rodzaju trasy... Lambo ma raczej lepsze przyspieszenie i lepiej trzyma się drogi ale ma odrobine słabsze nitro i zapewne V-maxa.

BMW jest dość ciężkim autem i na krętych trasach ciężko będzie nim wygrać z lambo. Sprawdzcie sobie obecną trasę w klasie A. Wg mnie Roadster tam wygra z GTSem.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Posiadam oba samochody więc mogę się wypowiedzieć , no więc Lambo ma lepsze przyśpieszenie i bardziej się je opłaca brać na dragi .
A GTS jest dobre dosyć na pościgi bo ma dużą mase ja osobiście Lambo mam na dragi a Bmke na wyścigi zwykłe .; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...