Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Proszę o pomoc w doborze skórki.

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam aktualnie na koncie 1040 rp zastanawiam się czy opłaca się doładować sms za 30zł i kupić mecha kha'zix-a

czy kupić jakąś skórkę za 975rp . Moje wymagania to np. zmienione animacje etc. niechce skórki typu straszny gank plank bo na niego nałożona jest tekstura i nic w nim ciekawego niema ,ale np. zed burzowego ostrza , właśnie mecha kha'zix etc.

Proszę pisać propozycje .Chcę waszych opini nie piszcie mi że to zależy odemnie skórki za 975 które mam to nidalee łowczyni głów,akali krwawego księżyca reszta skórek są za 520 itd. Ale poproszę o propozycje porządnej skórki.

@ Postaci mam dużo jak coś to uzbieram na postać.(Chciałbym skórkę postaci na topa+mida lub tylko top;a)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Polecam Ci skórkę na jarvana 4 (Jeżeli lubisz nim grać) skórkę o nazwie jarvan 4 pogromca smoków moim zdaniem bardzo ładnie wygląda i kosztuje tylko 750 rp

Opublikowano

Kup skorke do postaci ktora lubisz i czesto grasz a nie skorke ktora ladnie wyglada doobojetnie jakiej postaci.

Jak chcesz zeby ci polecic to wg mnie ladne sa dark knight nasus i garen.

A i nie kupuj rp przez smsa. Idz do sklepu i kup psc

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi ale czekam na dalesz odpowiedzi / u mnie w mieście (Płock) nie można kupić psc ;/ szukałem nawet w sklepach ze strony psc

@Proszę o czytanie ze zrozumieniem szukam skórki ze zmienionymi animacjami etc. ponieważ te skórki mają zmieniony tylko wygląd

33eHdSv.png

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi ale czekam na dalesz odpowiedzi / u mnie w mieście (Płock) nie można kupić psc ;/ szukałem nawet w sklepach ze strony psc

@Proszę o czytanie ze zrozumieniem szukam skórki ze zmienionymi animacjami etc. ponieważ te skórki mają zmieniony tylko wygląd

Jeżeli masz możliwość to podjedź do miasta obok i kup tam psc [sam jestem z okolic ;)]. Potem możesz kupić mecha kazia, super wygląda i te rakiety *_*

91775970139172315947.gif

Opublikowano

Ludzie, takie tematy nie mają sensu - nie wiem czy chcecie się pochwalić, że macie RP, że was stać czy jakieś jeszcze inniejsze pierdoły, ale na przykład mnie to w ogóle nie obchodzi..
Kup sobie skina do postaci, którą lubisz grać i masz pewność, że ci się w najbliższym czasie znudzi, bo wtedy po prostu kasa pójdzie w błoto. Dobrym sposobem jest również zagranie sobie czasem bez skina żeby właśnie się on nie znudził.

Proszę was moi drodzy, nie zakładajcie już takich tematów bo to strasznie razi i zasyfia forum, traktuję to jako nabijanie sobie postów.

Opublikowano

Hymm... nie chwalę się tylko potrzebuje pomocy.Czy to tak trudno zrozumieć ? Podoba mi sie mecha kha zix może jest jakiś lepszy skin do innej postaci i w dodatku tańszy ? ;/ czy nie można spytać się na mpc jaką skórkę polecają ludzie ? I napisałem żebyście niepisali że to zależy odemnie ;0

33eHdSv.png

Opublikowano

Poczekaj na wyprzedaż i kup wtedy skina. Ostatnio ten skin do kha'zixa był za około 600 RP chyba :)

Sam polecam ci arcade sona jeżeli lubisz grać supportem, podobają mi się u niej animacje.

Opublikowano

Moim zdaniem czym droższa skórka tym lepsza ,więc na twoim miejscu kupowałbym legendarne i ultima.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi ewidentnie kupie albo zeda albo kha zixa lub poczekam na przecene jakiejś fajnej skórki ;) Do zamknięcia.

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...