Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] League of Legends wymagania

Nemeshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,to juz moj 3 temat jestem zaskoczony tym jak łatwo uzyskac odpowiedz na tym forum,wiec poradze sie jeszcze raz.Otoz mam problem z wyborem komputera , założyłem temat odnośnie zamiany jak na razie dostałem dwie propozycje ,pierwsza : Przechwytywanie1.PNG Przechwytywanie.PNG ,druga: płyta główna gigabyte ga p35ds3l ,procesor intel core duo e 6750 2.66 ghz,pamiec 1 giga ,grafik a-ati radeon x1550,dysk 160gb,monitor acer 17cale pytanie do Was czy League of Legends będzie chodziło w miarę dobrze ? i który sprzęt jest lepszy ,ja sie na tym nie znam to wszystko co dostałem w odpowiedzi od tych ludzi .Z góry dziękuję.

Witam,to juz moj 3 temat jestem zaskoczony tym jak łatwo uzyskac odpowiedz na tym forum,wiec poradze sie jeszcze raz.Otoz mam problem z wyborem komputera , założyłem temat odnośnie zamiany jak na razie dostałem dwie propozycje ,pierwsza : Przechwytywanie1.PNG Przechwytywanie.PNG ,druga: płyta główna gigabyte ga p35ds3l ,procesor intel core duo e 6750 2.66 ghz,pamiec 1 giga ,grafik a-ati radeon x1550,dysk 160gb,monitor acer 17cale pytanie do Was czy League of Legends będzie chodziło w miarę dobrze ? i który sprzęt jest lepszy ,ja sie na tym nie znam to wszystko co dostałem w odpowiedzi od tych ludzi .Z góry dziękuję.

Mały fail nie wiem czy mozna kliknąć w te linki ,więc napiszę tutaj o tym pierwszym komputerze karta grafiki Nvidia GeForce GT 220,Procesory Geniune Intel ® CPU 2160 1.88 GHZ x2 , 3 GB ramu ,64 bitowy system

Opublikowano

Zainstaluj xp 32 bitowego i powinno pójść.System 64 bit jest na dobre komputery.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Gunwo ten pc jest,ale moze bedzie 30 fps bez dzwiekow

Jaki ? pierwszy czy drugi ?

Zainstaluj xp 32 bitowego i powinno pójść.System 64 bit jest na dobre komputery.

Gram na laptopie 2.0 gb ramu ,karta graficzna Mobile Intel ® 4 series express chipset family,procesor pentium®Dual-Core CPU 2.30 GHz x2 ,32 bitowy system . Mam z 40-50 fpsow ,ale jak sie bije to z 25 w teamfightach 15-20 , nie wiem czy te komputery lepsze ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...