Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] Youtube

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym dziale można by było prosić o pomoc w np. konfiguracji programu do nagrywania czy pomoc w wyborze gry. Dodatkowo coś takiego jak jest np w dziale minecraft zapisy na wspólny let's play. Dzięki temu było by mniej spamu w pogaduszkach / działach typu minecraft czy metin.

Napiszcie co o tym sądzicie :)

Opublikowano

konfiguracji programu do nagrywania

Dział dobre programy.

czy pomoc w wyborze gry.

Dział pogaduszki.

Jestem na nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To dlaczego nie zrobić osobnego działu specjalnie dla przyszłych youtuberów w którym będą jakieś poradniki, czy problemy z youtubem? Teraz all w pogaduszkach i za dużo tego spamu.

Według mnie lepiej jest zrobić specjalny dział do tego. Ograniczyło by to jednocześnie tematy o youtube w pogaduszkach w celu wyborze gry i może dzięki temu dziale wyszło by wiele bardzo dobrych youtuberów?

Pomysł jest według mnie bardzo dobry, nie widzę przeszkód żeby takowy dział powstał.

Opublikowano

Sądząc po twoim nicku chcesz nagrywać minecrafta a nie masz o tym pojęcia?...

Taka propozycja już była i nie przeszła, gdyż jest to po prostu bez sensu, to MPC a nie YouTubeGroup.

Nie.

Opublikowano

jpdr jakby sie dalo zmienic nazwe to bym to dawno zrobil bo zakladalem z mysla ze tylko na 1 temat ale zostalem a teraz mi szkoda postow...

up właśnie mam pojęcie i chciałbym się podzielić wiedzą z innymi... Mowicie ze sa od tego pogaduszki ale nie lepiej zrobic od tego dzial? duzo jest osob ktore nie maja wiedzy na temat nagrywania a to robia na sile a maja np glos i przez nieprofesjonalizm marnuja sie...

Opublikowano

Żeby więcej dzieciaczków nagrywało "Lec pleje" swoim piskliwym głosikiem? Fuck no.

Poza tym. Żeby coś zdziałać na YT trzeba mieć pasję, zdolności, charyzmę i sporo charakteru a takich ludzi na MPC jak na lekarstwo.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

znałem osobe która miała głos ale nieprofesjonalny montaż szumy i zanudzała teraz ma 7k widzów...

ps: argumentujcie chociaż normalnie :)

Opublikowano

znałem osobe która miała głos ale nieprofesjonalny montaż szumy i zanudzała teraz ma 7k widzów...

ps: argumentujcie chociaż normalnie :)

1 opcja: Kupić suby każdy może.

2 opcja: Gadał o czymś ciekawym.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jestem na nie to jest mpc czyli multiplayer chea, nazwa sama za siebie wskazuje ;D a jak chcesz forum o lp to pisz na PW

Opublikowano

up powiedzą ci że w pogaduszkach :)

Zamiast pomagać przyszłym dobrym youtuberom wolą ogłądać dalej tych manziuf i blołuf...

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ jest dużo innych kategorii na które można by porozmawiać w takim dziale np:

- Dział w którym można podyskutować na temat funkcji partnerskich oraz adsense.

- Dział o tematach bezpośrednio związanych z youtube lub zagrajmy w.

- Dział w którym można poradzić się w kwestiach nagrywania.

Gdzie można umieszczać takie tematy?

Proszę jeszcze raz przemyśleć ten temat, osoby które wypowiedziały się wyżej. W takim dziale mógłby panować ściśle określony regulamin, który nie pozawalałby się reklamować. Gdyby to przeszło, to pomógłbym to zorganizować, gdyż sam jestem YouTuberem.

Ad.1 Pogaduszki

Ad.2 Pogaduszki

Ad.3 Pogaduszki

#nie

76561198001815076.png
Opublikowano

up i po co tyle spamu w pogaduszkach? To zróbcie jak napisał 2x up subforum w pogaduszkach bo za dużo spamu dot yt jest w tym forum i w ten sposób można by było wyszukać informacje w innych tematach tego samego dotyczących lub w poradnikach :)

Takie pytanko - Dlaczego każdy kto jest przeciwny ma range moderator? + 2 jakieś osoby bez uzasadnienia

Opublikowano

up i po co tyle spamu w pogaduszkach? To zróbcie jak napisał 2x up subforum w pogaduszkach bo za dużo spamu dot yt jest w tym forum i w ten sposób można by było wyszukać informacje w innych tematach tego samego dotyczących lub w poradnikach :)

Takie pytanko - Dlaczego każdy kto jest przeciwny ma range moderator? + 2 jakieś osoby bez uzasadnienia

Odpowiedź na pytanie. Bo moderatorzy wiedzą jakie skutki ma robienie pierdyliarda kolejnych (sub)forów i tego nie chcą bo strasznie dużo pieprzenia z tym jest.

A co do spamu w pogaduszkach - dotąd nie widziałem, żeby pytania o YT komukolwiek przeszkadzały. Pewnie dlatego, że jest ich tyle co kot napłakał. Pokaż nam, jak wiele ludzi potrzebuje tego twojego działu i piszcie w pogaduszkach. Kiedy zacznie to być uciążliwe dla innych - to znak, że potrzebne jest forum, w przeciwnym wypadku - nie ma sensu tego robić.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Przejrzyj sobie pogaduszki i sprawdź ile jest tematów na 5 stronach.

1 strona - 2-3 tematy. To nie jest tak dużo tego żeby robić specjalny dział. Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...