Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Dość nietypowa animacja miłosna

Mr.Nuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dzisiaj chce podzielić się z wami animacja wymagająca dwóch postaci, a mianowicie faceta i kobiety. Opublikował ją Passy305.
Jak ją wgrać? Musicie podmienić jeden z pocałunków, lub uderzenie w twarz inny sposób nie działa, bo binka nie pozwoli na jej działanie. Animacje znajdziecie w PC i PC2 (Pamiętajcie, żeby podmieniać ją odpowiednio z uwzględnieniem płci).

Opublikował ją on sam za darmo, więc nie jest w żaden sposób kradziona!

Paczka zawiera animacje widoczną na screenie, jeżeli lubisz na pieska na pewno ci się spodoba (Wszystkie pliki są kompletne).

Screen:

ojjfhs.jpg

Download:

http://www.speedyshare.com/qDyH2/Animacja-na-pieska.rar 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f4ff47e54bdf97258419e65d58c3ad7289340c24efcfdd92cb93199d2f0e09d2/analysis/1374930022/ 

Animacja testowana - Działa!
Źródło - epvp

Nie jestem właścicielem publikowanych plików, ja je tylko reuploaduje i publikuje!
Jeżeli moje wstawki ci się podobają zostaw like, wtedy pojawi się ich więcej!

linki poza mpc

Opublikowano

bylo juz ale dam ci like :)

Wiem, że było. Ta wstawiona przeze mnie jest naprawiona i działa w 100%, to jest główna różnica pomiędzy poprzednia, a moja wstawka, zresztą zobacz sam :)

Ta ma w sobie wgranego już fixa, więc nie trzeba specjalnie szukać.

@Edit

Na dzisiaj to tyle z wstawek, jutro na pewno pojawi się wstawka z zbiorem nowych fryzur i jeszcze jedna, ale to już niespodzianka :)

linki poza mpc

Opublikowano

Maska do IS i server z maski emocji się utrzymuje :D

Człowiek z nervila - musiał się pojawić komentarz o IS ;)

Wiem, że było. Ta wstawiona przeze mnie jest naprawiona i działa w 100%, to jest główna różnica pomiędzy poprzednia, a moja wstawka, zresztą zobacz sam :)

To powiedz co naprawiłeś ;)

Opublikowano

Człowiek z nervila - musiał się pojawić komentarz o IS ;)

To powiedz co naprawiłeś ;)

W poprzedniej wstawce (Prosto z Epvp), animacja nie działała poprawnie. Po aktywowaniu animacji jedna i druga postać znikała na kilka sec po czym się pojawiały. Tak właśnie działa animacja z tamtej wstawki, to naprawiłem przy pomocy mojego znajomego z Epvp (W sumie to on to naprawił, bo on się zajmuje 3D).Tutaj odpalasz animacje i wszystko działa tak jak powinno, zobacz sobie sam.

linki poza mpc

Opublikowano

Można jakiś krótki filmik z tą animacją?

Chwilowo nie mam serwera i nie mam jak tego dodać.

Dlaczego chce zobaczyć jak to wygląda?

Dlatego że chce zobaczyć czy jest pokazane jak postać klęka, czy od razu pojawia się takie coś.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Można jakiś krótki filmik z tą animacją?

Chwilowo nie mam serwera i nie mam jak tego dodać.

Dlaczego chce zobaczyć jak to wygląda?

Dlatego że chce zobaczyć czy jest pokazane jak postać klęka, czy od razu pojawia się takie coś.

Od razu pojawiają się w takiej pozycji to pewnie dlatego, że czas animacji jest ograniczony tak samo jak sama ilość animacji :/

linki poza mpc

Opublikowano

Jak ją wgrać? Musicie podmienić jeden z pocałunków, lub uderzenie w twarz inny sposób nie działa, bo binka nie pozwoli na jej działanie.

I tu się mylisz.

Niedługo ludzie zrobią kostium/zbroję z gołym kutasem, wtedy będzie miała sens ta animacja. :P

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...