Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Ikony skrzyń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam przedstawiam wam ikonki skrzyń

dlaczego skrzynie?

w ostatnim temacie dodałem dużo nowych rosek=miksturek i może ktoś chciał by żeby roski były w skrzyni dlatego daje wam dziś 8 skrzyń pod kolor rosek z poprzedniego tematu :

120153.png120129.png120130.png120128.png?async&rand=0.3477383574936539120130__1_.png?async&rand=0.233617207733120130__2_.png?async&rand=0.901670739753120130.png?async&rand=0.3651323670055717120153.png?async&rand=0.4894654080271721

wiem co myślicie : TEMAT ZBĘDNY PO CO TAKIE GÓWNA DAJESZ !

i mogę się założyć że będzie takich komentarzy w ciul ale może komuś się przydadzą jako skrzynki na perły więc udostępniam jeszcze białą skrzynie

120128.png

źródło: główne 4 kolory imetin resztę przerobiłem w gimpie

zukh.png

Czekam z nadzieją.!

Chce ktoś pliki Tanirus? Walnij 10 like 5 w profilu i napisz na PW

Opublikowano

Lepiej, żebyś zrobił jeden wielki temat jako swój własny zbiór tych ikonek. Bo jak będziesz dodawał co nowa ikonka to nowy temat, to za jakiś czas będę tutaj tylko twoje tematy. Ja osobiście mam zamiar wkleić tutaj fryzury / hełmy / czapki itp. I zrobię to jako wielka paczkę, bo nie zależy mi na plusach, żeby osobny temat dla każdej fryzury robić.

Same ikonki są marne, tylko kolory pozmienianie :/

Jeżeli praca jest twoja, to dostaniesz lajka, a jeżeli nie to wiadomo ;D

Pisz czy dana praca jest twoja, czy nie w następnych tematach jakie będziesz zakładał.

linki poza mpc

Opublikowano

Lepiej, żebyś zrobił jeden wielki temat jako swój własny zbiór tych ikonek. Bo jak będziesz dodawał co nowa ikonka to nowy temat, to za jakiś czas będę tutaj tylko twoje tematy. Ja osobiście mam zamiar wkleić tutaj fryzury / hełmy / czapki itp. I zrobię to jako wielka paczkę, bo nie zależy mi na plusach, żeby osobny temat dla każdej fryzury robić.

Same ikonki są marne, tylko kolory pozmienianie :/

Jeżeli praca jest twoja, to dostaniesz lajka, a jeżeli nie to wiadomo ;D

Pisz czy dana praca jest twoja, czy nie w następnych tematach jakie będziesz zakładał.

wiem własnie też na to wpadłem

zukh.png

Czekam z nadzieją.!

Chce ktoś pliki Tanirus? Walnij 10 like 5 w profilu i napisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...