Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer - Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko dla pieniędzy....

Ale wracając do tematu to raczej SkyBlock, ponieważ możesz zrobić ItemShop

Opublikowano

każdy typ serwera jest dochodowy i nie ma mniej lub więcej.

Item shop możesz na każdym serwerze zrobić tylko trzeba wiedzieć jak.

Jedyne co to zrób rozeznanie na jakie serwery jest aktualnie duży popyt i jak dużo konkurencji byś miał.

Opublikowano

Arcros gram na Twoim doscrafcie i te 15 tysięcy to chyba byście chcieli zarabiać na samym PVP...

Nie oszukuj ludzi

Opublikowano

Zależy jaką masz maszynę, co w ItemShop itp...

Jeżeli potrafisz dobrze zarządzać serwerem od strony ekonomicznej, to możesz wyciągnąć nawet około 1000-3000zł. :)

Najwięcej na serwerze Network zarobisz, czyli kilka serwerów połączonych w jeden. ;-)

Opublikowano

Myśle że bardzo duzo by było na skyblock i pvp Itemshop

Mylisz się. Serwery PvP kiedyś były bardzo popularne i dużo się na nich zarabiało, jednak teraz powoli upadają. Przykład? LegendCraft.pl. :)

Opublikowano

Mylisz się. Serwery PvP kiedyś były bardzo popularne i dużo się na nich zarabiało, jednak teraz powoli upadają. Przykład? LegendCraft.pl. :)

Niestety serwerem trzeba się zajmować oraz umieć go zrobić ;)

Ja np, pamiętam jak zaczynałem z moim serwerem PVP 60slotów było, teraz ciągle jest 150/150 do tego niedługo zwiększam sloty do 500.

Po wiem ci tak, najpierw zadbaj o serwer a potem o sklep ;)

Opublikowano

Hardcore - unbany moglyby kosztowac jakies itemki i tak dalej

PVP - jeden z najbardziej dochodowych

Skyblock - czytaj pvp.

Freebuild- tez mozna cos zarobic

Ogolnie - zarobic mozna na wszystkim , wystarczy odpowiednio dobrac pluginy i do sprzedazy vipy ceny odpowiednio dobrac ich mozliwosci, jakies unbany dzialki no nie wiem.

Opublikowano

@UP
Dobrze Andrzejek, że Twój nie leci. ;_;

DosCraft a Wasze majsrafci, to niezła przepaść, oni przynajmniej potrafią dopracować serwer i nie prowadzi tych serwerów taki gimbus jak Ty.

@TOP : Survival/Frakcje.

Opublikowano

Człowieku co ty w ogóle wkręcasz ludzi twój serwer to totalny syf i leci tylko na hajs ;)

LOL

To dla jaj sobie nie można napisać ?

Człowieku, ty masz zaledwie 14 lat i potrzebujesz sponsorów.

To co my robimy to inwestujemy w maszyny, youtuberów, reklamy, oraz niedługo nową stronę i sklep.

To że boli Cię to, że u nas gra więcej osób mając 4 serwery ponad 600 osób, a wy z 6 czy tam 7 + dodatki ledwo co 600 ?

Niedługo startujemy z nowymi serwerami, więc spokojnie będzie 1000+ osób, żal dupę ci ściska ?

Proponował bym tobie zając się serwerami, a nie robisz serwery na odpierdol. Co widać po dużo rzeczach :)

Pewnie jesteś 14 letnim gimbem w okólarkach i ważysz 40kg, jeśli masz coś do doscraft, to masz głównie do mnie i możemy sobie to na real wyjaśnić.

Opublikowano

@Kantharis - Nie spinaj, Andrzejek gimbus, to wiadome nie od dziś. Napisałem mu prawdę na TS3, że jest nierozgarniętym dzieciakiem, bez mutacji, to dostałem bana o treści "SPIERDALAJ" czy jakoś tak.

@AntyWarn : Dobre też PvP, ale trzeba dobrze dobrać rangi, itemy.

Opublikowano

pvP Gracze lubia mordowac

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

LOL

To dla jaj sobie nie można napisać ?
Człowieku, ty masz zaledwie 14 lat i potrzebujesz sponsorów.

To co my robimy to inwestujemy w maszyny, youtuberów, reklamy, oraz niedługo nową stronę i sklep.

To że boli Cię to, że u nas gra więcej osób mając 4 serwery ponad 600 osób, a wy z 6 czy tam 7 + dodatki ledwo co 600 ?
Niedługo startujemy z nowymi serwerami, więc spokojnie będzie 1000+ osób, żal dupę ci ściska ?
Proponował bym tobie zając się serwerami, a nie robisz serwery na odpierdol. Co widać po dużo rzeczach :)
Pewnie jesteś 14 letnim gimbem w okólarkach i ważysz 40kg, jeśli masz coś do doscraft, to masz głównie do mnie i możemy sobie to na real wyjaśnić.

No cóż. Za dużo słów (wyrazów) poszło, toteż ja zabieram głos w tej sprawie.

Krótkie sprostowanie:

1. Ludzie z DosCraft szukają murzynów, którzy za psie pieniądze (znikomy zarobek w porównaniu do zysków) znajdują murzynów - w tym dzieciarnię, która im pasie serwery na sieci i ogarnia wszystko. Więc każdy z waszych adminów ma sponsora - właściciela DosCraft .
2. Boli cię że 14-latek ogarnął taki serwer jak ty ? (być może masz dwadzieścia lub więcej lat, chociaż sam w to wątpię sądząc po pisowni: "Co widać po dużo rzeczach" - a co to 'dużo rzeczy' ? )
3. Zainwestowaliśmy w portal, styl forum, sklep, reklamę. Tak więc kolejne twoje słowa są nic nie warte.

@Risen
Gdyby jakiś cwaniak wszedł mi na ts i zaczął kozakować kim to on nie jest, potraktowałbym go tak samo jak Andrzej ciebie.

Proszę już o zaprzestanie spiny na forum.

Jeśli chcecie - chętnie pogadam z wami na TS. Tam sobie wyjaśnimy to i owo. Oczernianie nas wzajemnie nie służy ani naszym ani waszym interesom, temu zapraszam na TS a nie na forum.

Co do tematu:
Zarobek zależy od ilości graczy na serwerze. Polecam głównie typ survival.
Opublikowano

Do autora, nie ma jednoznaczniej odpowiedzi na Twoje pytanie. Wszystko zależy od tego jakim Ty będziesz Właścicielem/HeadAdminem. Jeśli zrobisz serwer jedyny w swoim rodzaju lub zrobisz taki, który będzie przyjazny dla gracza to nie widzę problemu aby odpalić i SV+F ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...