Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] lee sin

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

kupiłem lee sina i mam parę pytań:

1. jaki build na jungle, jaki na topa a jaki na mida?

2. czemu jak kupiłem wrigla albo kamyczek na wardy i go postawiłem to moje Q przelatuje przez niego? trafiam bo sprawdzalem z bliska nawet i nic -.-

3. czy znacie jakieś inne ciekawe sztuczki na lee? ;)

Opublikowano

1. Zapraszam do działu 'Buildy' w 'Wybieranie championów'

2. To działa na W, a nie na Q, Q działa na wroga.

3. Przeskakiwanie wardami, flashe i kicki z R, ogólnie dużo.

Opublikowano

AD.1 Build na mida :

Na AP: Hexdrinker, Merki, Hydra, Last whisper, Warmog, Guardian Angel/Ewentualnie jakiś itemek na dmg.

Na AD Assasina: Sunfire, Hydra, Last whisper, Warmog, Atma.

AD.2 Twoje Q działa tylko na przeciwnika, aby dostać się do warda musisz użyć W ( tarczy ) poprostu klikasz w na warda lub sojusznika/miniona. Oczywiście możesz sam siebie zshieldować.

AD.3 Na lee jest bardzo dużo sztuczek :)

Zacznijmy od podstawowego Combo. Używasz raz q na przeciwnika kopiesz go do swoich temmatów z utli i używasz jeszcze raz q, do tego ratujesz swoich sojuszników swoją tarczą etc.

Używając wardów tworzysz nieziemskie ganki z jungli oraz Niewarygodny escape mechanizm. Działa to na tym że będąc w alei/jungli stawiasz warda przez ścianę i używasz do niego W ( shield ). Dodatkowo Możesz użyć swojego Q aby uciec przeciwnikom. Załużmy jesteś na midzie i używasz przez ścianę Q do wraithów i uciekasz do tego lecisz na reda, za ścianą używasz warda i skaczesz do niego swoim W.

Mam nadzieje że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...