Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam pewien problem z wbijaniem na rusro z loaderem i ribotem.

Gdy wpisze w laoderze ten port 16000 i odpalam silka, wpisuje log i pass potem klikam connect i zaczynają się jaja:

Albo wywali błąd, że serwy sa pełne, albo po prostu jest napis, że czeka na połączenie i następnie nic sie nie dzieje...

Ktoś ma jakieś rady?

Admin Cienia
Opublikowano

na pewno trzeba wbić za 1 razem

Jak masz napisać taką bzdurę to lepiej nie pisz nic. ;)

@Autor

Nie widzę tu nic dziwnego.. serwery są pełne to musisz klikać entery żeby wbić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak masz napisać taką bzdurę to lepiej nie pisz nic. ;)

@Autor

Nie widzę tu nic dziwnego.. serwery są pełne to musisz klikać entery żeby wbić.

Nie rozumiesz. Jak wyskoczy, ze serwery sa full to wtedy naciskamy connect i nic sie nie dzieje.

Opublikowano

u mnie jest podobnie naciskam enter (ten od num locka jak i ten zwykly) i po kilku nacisniesciach gdy serwer jest full wyskakuje mi requesting i nic wiecej jest to denerwujace bo zazwyczaj tak sie dzieje juz po 2 -3 nacisnieciach entera, klikajac w connect nawet nie proboje bo pewnie bylo by to samo

mam tez 2 problem gdy uda mi sie wbic rano albo w nocy gdy postac mi dednie albo da tp do miasta bot nie odpala town scriptu dopiero gdy klikne jeszcze raz start bot wteddy po paru sec sie uruchamia z dojazdem na spot nie mam problemu, aha i aktualnie jestem w dh

czasami tez gdy zmieni bron by sie zbufowac nie wrzuca poprzedniej broni tylko stoi jak ten idiota i czeka az go zabija

macie na to jakies rady?

Opublikowano

Odpalcie dwa razy ribota, i wtedy użyjcie portu 16005 (wylaczcie pierwszego ribota - zbedny) u mnie to dziala :)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Witam. Pisze tu aby nie tworzyć nowego tematu. Mam tez problem zwiazany z wbijaniem.Polega on na tym, ze po kilku nieudanych probach zalogowania wyskakuje mi w logu ribota komunika"Client Connected-World Server" i wtedy juz nic nie moge robic.Ani sie lognac ani nic:( Wie ktos jak na to zaradzic? Z gory dziekuje.