Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz chce sie pobawic alchemia a dokladnie wbijaniem ++ i chcialbym wiedziec co moge zrobic zeby nie spalic boni.... mam kupic : " Alchemic Stone" czy moze "Attribute Stone" i ktos mi jeszcze mowil ze sie chodzi w jakies miejsca czy cos... i tam sie lepiej wbija to prawda... ?? i chce wiedziec co zrobic najpierw... chodzi mi o wbicie broni na +5 mam+3 chce zebyscie powiedzieli co mam dokladnie zrobic krok po kroku... :) z gory THX ;p

Opublikowano

Idziesz do grocery i kupujesz u niej proszek szczęścia (ostatnia strona) na odpowiednie degree twojego itemka, potem kupujesz elixir (weapon,protector, accesory, shield), następnie naciskasz na klaw. "A" i szukasz opcji "Alchemy", wchodzisz w ostatnia zakładkę, wkładasz tam broń, nastepnie elixir i na końcu proszek szczęścia, po tym wszystkich naciskasz "Strengthen" i zależy od szczęścia dostajesz lub psuje ci +

Co do miejsc gdzie owe szczęście sprzyja to nie znam ;) Myślę że pomogłem

Opublikowano

Tyle to mysle ze kazdy glupi wie mi chodzi o to ze dokupujesz cos...(Alchemic Stone albo Attribute Stone) i wbijasz to przed wbijaniem na +... czy cos takiego...

Opublikowano

Jeśli chcesz wbić tylko +5 to nie wiem po co Ci lucky, immortal itp. stony a blue to już inna sprawa. Na +5 to sie wbija tak jak kolega wyżej ładnie opisał i nie ma żadnych miejsc wspomagających szanse na udaną alchemie.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Wciskamy Y przechodzimy na prawa zakladke, wkladamy item po lewej, po prawej odpowiedni elixir (do broni -weapon, do setu- protector, do bizuteri- accesory, do tarcz- shield). W celu zwiekszenia szans kupujemy w grocery lucky powder ( taki lvl proszku jakie degree itemu) o dokladamy obok elixiru. Zwykle bezproblemowo uzyskuje sie item +1, dosyc latwo zrobic item +3. Opcje w itemach:

- immortal: przy upgradzie powyzej +5 w razie faila chroni przed zniknieciem itemu

- steady: przy upgradzie powyzej +5 w razie faila chroni przed utrata durability przez item

-lucky: zwieksza szanse na udany upgrade

- astral: opcja dostepna tylko w item mallu - przy upgradzie powyzej +5 w razie faila item spada tylko do +4.

Bez astral item zawsze po failu spada do +0 lub przy failu powyzej +5 moze calkiem zniknac.

Opublikowano

A ja chce z luckami ze stall network bo mi sie to wszystko zawse pali.... !!

Lucky uzywaj tylko na itemach 10 dg, na slabszych nie ma co bo i tak niedlugo zmienisz itemy na nowe. To ze ci sie pali to normalne czasem wbijesz +5 za 1 razem a czasem stracisz 500 elkow zanim sie uda.

everythingfou - sprawdź to.