Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] brak konsoli kamermod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze nostidla i mam taki problem ponieważ po włączeniu kamermoda korzystam z Metin2Mod_2012SF_15072013_2 wszystko jest niby ok pasek do hacka jest i działa ale nie działa mi konsola a może działa tylko nie wiem jak ją uruchomić klawisz F5 nie daje rezultatu tylko jak wcisnę F8 to pojawia się napis value71084 ale nic się nie dzieje może mi ktoś wytłumaczyc jak się to uruichamia może coś źle wgrałem sam już nie wiem jak z tego korzystac

Opublikowano

Nie no raczej jest skoro napisali - Lista Serwerów Prywatnych

- HackBar IMG1 IMG2

- kolorowe tagi na czacie:[red] [blue] [lightblue] [pink] [green]
[yellow] [black] [gray] [violet] [brown] [orange] [gold] [notice]
[random] [/] (wymagane szkło intuicji!)

- kowal: widać ile % szansy mamy na ulepszenie

- możliwość zapamiętania loginu/hasła

- ctrl+v wklejanie tekstu do czatu

- Ghost mode

- Limit yang na handlu 999kk

- Limit yang na tobole 2kkk

- Zoom i Fog hack

- Zmieniacz bonusów (komenda /bs)

- Auto Logowanie

- BookReader ułatwia wbijania skilli z m1 na g (komenda /book)

- komenda: /buff do buffowania, automatyczne używanie umiejętności

- mobber (peleryny)
Gdzieś przeczytałem że tego moda to się wrzuca na PL i podobno ma chodzic na privach właśnie ściągam napisze jak go wrzucę
Opublikowano

Konsola została usunięta już z rok temu więc i na moda 2012 kamer nie dodawał. A gdy wciskasz f8 pokazuje ci się id zmianek.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

A właśnie że działa po wrzuceniu mada na Metin2PL wybrałem sobie serwerz nostidla udałem sie w cichy zaułek i w oknie czatu wpisujecie /bs - zmiana bonósów /book- czytanie ksiąg /skill- skille nie czaje tylko o co w tym chodzi bo ksiąg nie wczytuje bonósów nie zmienia i niby body miał móc korzystac z silnego ciała ale4 też tego nie widze może ktoś już to kiedys rozkminił?

Opublikowano

W jakim pytonie? :D

Python to język programowania, w którym został napisany owy hack/bot/mod.

Zaleca się wyodrębnionego bsa ze względu na to, iż mod nie działa na wszystkich serwerach prywatnych, G00D podał link.

Opublikowano

No akurat na medium czy hard to by się przydało takie coś. Jak korzystac z tego pytona bo jak włączam go to pisze choose DLL i nie wiem co mam wybrać czy zrobić (uruchamiam plik INJECTOR)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...