Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Mozliwosc kupienia bez premki

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejne pytanie , a dokładnie takie .. Czy da się kupić lub wylosować k1 gold bez premki ?

Lub famasa ? bo zauważyłem że w IS nie ma famasow ... a niektórzy niedawno , nie wiem czy na tym koncie czy na wcześniejszym widziałem że latają z famasem z flagą , a ja nigdzie go nie widze ... Jedynie w tym losowaniu zauważyłem że można famasa snow'a czy jakiegoś tam wylosować .. I drugie pytanie , czy dobre są bronie w tym Mystery Box czy czymś tam ? :D to za 2k nx ;)

Opublikowano

@UP

Nie wiem czy wypada to samo czy coś innego ? bo trochę się pomyliło , chodziło mi o to za 2k nx w item shopie '' Mystery Crate '' czy coś takiego :D

Opublikowano

No opis skrzyneczki jest podobny xD no napewno nie wyleci uzi lub ssg. Ja np dzisiaj kupilem cztery klucze i dostalem red scorpiony, hp kit, spas, i magazynki ;d

Wiec z tego za 2 tys napewno bedzie cos lepszego niz moje rzeczy.

Opublikowano

K1 Gold było w random boxie w poprzednim evencie do wygrania ,a famasy były do kupienia przed pathcem na stronce Nexona.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Możesz kupić bronie bez premki, ale TYLKO ZA NX - Virsual Premium. Za dinary nie kupisz.

Tak już raczej ten sposób nie działa, niektórych wcześniej działał a niektórym nie.

Co do famasów to była wyprzedaż jak np. tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/999903-info-wyprzedaz-itemy/#entry8186031

Można było kupić flagowe Famasy.

Wszystkie inne ciekawe bronie znajdziesz w mystery box, supply box itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Niektórym działa a niektórym nie działa, np. mi.

Możesz spróbować, włącz hacka, włącz opcję visual premium, kup item, wyjdź z War Rock'a, cheata wyłącz usuń itd.

I ponownie się zaloguj, jeżeli zadziała to bana raczej nie wyrwiesz ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wystarczy ze hackshield go zarejestruje ze wlaczyl i juz jest ryzyko.

Gdyby hackshield wykrywał jedynie włączenie hacka to połowa graczy by poleciała.

To jest bullshit, hackshield nie wykrywa włączenia hacka gdy go nie używamy, opcji visual premium ledwo wykrywa.

Poza tym gdy hack wyszedł zaraz po uptade to jest praktycznie w tym zestawie 0 % wykrywalności.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...