Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kamer mod pandora problem

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie dawno pobralem oryginalnego klienta pandory zpatchowalem wszystko mi dziala piekniusio ale... gdy chcialem wejsc przez kamer moda zeby zrobic bony i wbic szybko skille to wyskakuje blad polaczenia z serwerem , mysle ze jest to problem ze zmiana ip , bo podobno pandora zmienila i kamer nie czyta. Ale pobralem od nowa metka 2k8 nie spaczowanego zainstalowalem tam kamera i taka latke do pandory i nadal to samo,. ehh czy wie ktos jak naprawic ten blad? tzn chce wejsc na pandore poprzez kamer moda

Opublikowano

ok wszystko fajnie tylko z tego co pamietam najnowszy klient z metin2.pl ma hack shielda i jak to ominąc?

Opublikowano

ale kolego, słuchaj czego ja mówie, ja wiem co mówie :)

ściągnij tego najnowszego metka pl`a i wgraj do niego moda. odpalisz sobie moda i masz serwery prywatne na nim, ten hs nic nie zrobi i nie działa na moda na prywatne sewrer.

poza tym mod sam w sobie ma blokade

Opublikowano

dobra zrobie jak mowisz i potem napisze czy dziala i dam plusa jak nie to bede dalej pisał

Opublikowano

Pobrałem najnowszego Metin2, wrzuciłem do niego tego moda co podałeś i "zostaniesz połączony z serwerem". Z modem 2012sf jest trochę inaczej, wrzucam pliki na niego "npclist, atlasinfo, itd...", wchodzę na serwer i po 3 sekundach wyrzuca z gry. Wrzucałem także do folderu pandory, to samo.

Nie wiem jakim cudem Ci działa PandoraMT2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...