Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Screen] Nowy bulid zdał egazmin :)

NoThisTime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc dziś testowałem nowy bulid i oto efekty :

Dalej już mi się grać nie chciało bo uznałem że po tylu grach jednak ciągle na noobków nie trafiam , największy krytyk jaki wykręciłem to 4881 :D na tym lvl to sporo :P .

Nick : Zaku

Serwer : Dragon

Gildia : Chętnie dojdę w0s9.png

773q.png

yvjo.png

aa1t.png

x2qi.png

yvjo.png

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

na 29 poziomie wiadomo , też zawsze byłem top 1 bo ludzie wgl. grać nie umieją , na 60 dopiero jest troszkę ciężej szczególnie wtedy gdy wejdą Ci osoby z setem t2.

xD 

Opublikowano

nie masz się czym jarać w dodatku jaki to nowy build? zmienię 1 czy 2 skille i już nowy? wbij jak ktoś wspomniał około 60 to w tedy możesz się jarać że masz osiągi.

Opublikowano

To nie jest żadny wyczyn, przed 60 można spotkać na każdym pvp noobów co nie ogarniają i zawsze ktoś się taki akurat trafi.

Opublikowano

Kocham tą zazdrość już trzeba pohejtować :) .

No nie wiem czy nie wyczyn jak na 39 cisne sobie z eq na 20-22 i daje rade ten łotrzyk .

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

No nie wiem czy nie wyczyn jak na 39 cisne sobie z eq na 20-22 i daje rade ten łotrzyk .

To nie jest zazdrość ... Jak chcesz zrobię specjalnie sobie jakąś postać 20 i również Ci pokażę taki wynik lub lepszy.

xD 

Opublikowano

To nie zazdrość tylko prawda co z tego że ciśniesz jak większość osób z którymi się się pojedynkujesz dopiero uczy mechaniki gry/ ew. jest "warzywem" który nie umie grać? jak pisali UP wbij 60 lv. gdzie są gracze którzy ogarniają grę oraz mają eq.Co do bulidu masz za mały lv. żeby to nazwać zmianą bulidu (jak dla mnie ) ile skili zmieniłeś? 2/3?

P.S: Przyzwyczaj się że na tym forum trudno żeby ktoś ci pogratulował tylko dlatego że wstawisz SS'y z wynikami pvp w którym walczyłeś jak wcześniej wspomniałem newbie/|warzywami"

DR5ChPt.png

Opublikowano

Żaden build i żadna zazdrość, na 29 Lvl, nie można nazwać tego nawet build'em, to są normalne statystki. Też takie miałem bo ludzie grać nie umieją. Zobaczymy, wbij 60 poziom, skończ swój "cudowny build" i wstaw SS, z chęcią zobaczymy jak sobie wtedy dasz radę jak Ci secik t2 wyskoczy.

Czekam <3

39935986022375653157.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...