Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy set broni (Grupy TC-Crew)

Mr.Nuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dzisiaj chce podzielić się z wami nowym setem broni od Grupy TC-Crew, a mianowicie grafika 3D TCAno.
Opublikował je on sam za darmo, więc nie są w żaden sposób kradzione!

Paczka zawiera bronie widocznie na screenie (Wszystkie pliki są kompletne).

Screen:

6jhd8w.jpg

Download:

http://www.speedyshare.com/xt3Nq/Set-broni-od-TCAno.rar 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/10a0df1af4b8ea1abbe54e8c36e645c8c9c9d3a7bde2b8bc9cb3f1d1b411e3fe/analysis/1374881456/ 

Bronie testowane - Działają!
Źródło - epvp

Nie jestem właścicielem publikowanych plików, ja je tylko reuploaduje i publikuje!
Jeżeli moje wstawki ci się podobają zostaw like, wtedy pojawi się ich więcej!

linki poza mpc

Opublikowano

dzięki bardzo ładny set jak bendzie mi się chciało to dorobie wpisy

zukh.png

Czekam z nadzieją.!

Chce ktoś pliki Tanirus? Walnij 10 like 5 w profilu i napisz na PW

Opublikowano

Bronie fajne czy to są wszystkie bronie pokazane na ss'y jak tak to czegoś mi brakuje :( + dla ciebie

Brakuje chyba broni dla sury lub sztyletów a szkoda bo trudno będzie znalezc coś do kompletu

Opublikowano

I to mnie drazni, bo powinno byc 7 sztuk, wiec czegos brakuje chyba wachlarza. :(

Omg to jest na 4fun a tam zamiast wachlarzy jest laska czyli przedostatnia broń.

Co do broni na sure to ta 2.

Opublikowano

@UP, tutaj nie ma miecza dla sury, 1 łuk, 2 sztylety, 3 dzwon, 4 1 reka, 5 laska (wachlarz), 6 2ręka.

Set jak najbardziej mi się przyda :) Wreszcie jakieś nowe bronie się pojawiły -.-

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Secik sliczny przyda sie na pewno,dziekuje

Lap lajka <3

@Wpisy sa w paczce <3 tylko trzeba przerabiac

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Omg to jest na 4fun a tam zamiast wachlarzy jest laska czyli przedostatnia broń.

Co do broni na sure to ta 2.

O lol, sory nie przepatrywałem się w ss. :unsure: A i tak powinno być 7 sztuk, aby był cały set.

Co dasz dla surki?

Opublikowano

O lol, sory nie przepatrywałem się w ss. :unsure: A i tak powinno być 7 sztuk, aby był cały set.

Co dasz dla surki?

Już wam tłumacze moi drodzy, na większości Niemieckich serwerów nie ma osobnej broni dla BM-a tzn. jest ale wygląda tak samo.

Różnica polega na tym, że jest dodana dwa razy i ma inne wartości. Chyba tylko my jesteśmy przyzwyczajeni, że musi być 7 broni, no i Globale oczywiście :)

A jak bardzo chcecie inną broń dla sury to na siłę na pewno znajdziecie, ja postaram się nawet poszukać, jak znajdę odezwę się tutaj.

linki poza mpc

Opublikowano

Ładne ale ,

Brak wielu rzeczy mianowicie wachlarza oraz miecz dla sury .

Tekstury w sztyletach są zepsute , chyba ,że tylko u mnie .

nie ma tylko miecza dla sury wachlarz to ta laska nw jak z teksturkami bo nw gdzie wgrać ten folder waffen :( i nie sprawdzałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brakowało mi broni dla sury, ale w sumie masz rację - można skopiować i zmienić wartości.

Dzięki za wstawkę, na pewno użyję!

Makoto is not amused.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...