Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z wyjściem z plat V.

CiasteczkoO1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wyjściem z plat V, głownie dlatego, że :

1. Gram supportem i trudno mi wycarrowac cały team.

2. Afki w grze, trolle itp.

3. Flame z każdej strony bo jak giną to się denerwują i wiadomo potem wychodzą z gry zwalając na mnie lub innego sojusznika.

Proszę o pomoc jakiś doświadczonych graczy o pomoc, głównie w tym jak wycarrować grę supportem lub czym mi polecacie grać lub jak grać proszę was abyście mi dali jakieś porady jak z tego wyjść, ponieważ już zastanawiałem się czy nie przestać grać w tą grę ale naszczęśćie moi kumple wybili mi to z głowy.

Z góry dzieki za pomoc.

CiasteczkoO1998

Nice w grze: Ciasteczko OO

EU Nordic East

Opublikowano

Graj lepiej supportem to na pewno wyjdziesz z platyny 5.

Wystarczy robić postępy w grze i uczyć się na błędach.

League of Legends

Opublikowano

Nie kupiłem konta!

Byłem juz 3 razy w promo do plat 3 i nic z tego za każdym razem afk lub feed nic nie poradze.

Dowód moja ostatnia gra wycarrowałem bota 0/0/6 do 10 min wycarrowałem mojego carry i co potem 14min afk mid, bot i top przegrali i nie wiem juz jak mam z tego wyjsc dlatego prosze o pomoc doświadczonych graczy!

Opublikowano

silvery i brązy już piszą że konto kupiłeś bo mają ból dupy że z brązu czy silva wyjść nie mogą a co do tematu graj supportami wkońcu sie wybijesz a może w przeciwnym będą afki a nie u cb ja teraz gram tak że wgl nie wyzywam na czacie jak ktoś zlami albo mnie wyzywa to na to nie patrzę bo dość stresu tą grą po prostu gram co będzie to będzie nawet jak jest afk nie przejmuj się

Opublikowano

Nie wierzę, że w Platynie V masz cały czas afk/trolli. Graj z kolegami duo bota ? Zmień pozycje ? Przecież co my ci możemy doradzić lol .

Opublikowano

Ja to samo ale miałem dzisiaj promo do plat 4 a wszystki gry lost bot afki flame feeding itp itd i juz prawie sie dzisiaj załamałem przez tych ludzi dlatego proszę o porady na forum... ;/ Ale dzięki za radę.

Opublikowano

Jeżeli gramy w tą samą gre to wydaje mi sie że twój pech tkwi w tym że grasz na nordicu ja w tej chwili jestem w g1 na west i od kilnastu/dziesieciu gier pierwszy afk trafil mi wczoraj tylko ze to byl dc a nie gosciu ktory sie obrazil za blye co i wyszedl.Wiekszosc ludzi mowi ze dopiero od d5/d1 jest roznica miedzy westem a nordiciem ale wedlug mnie na silverze na wescie jest sie latwiej dogadac z ludzmi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wyjściem z plat V, głownie dlatego, że : 1. Gram supportem i trudno mi wycarrowac cały team. 2. Afki w grze, trolle itp. 3. Flame z każdej strony bo jak giną to się denerwują i wiadomo potem wychodzą z gry zwalając na mnie lub innego sojusznika. Proszę o pomoc jakiś doświadczonych graczy o pomoc, głównie w tym jak wycarrować grę supportem lub czym mi polecacie grać lub jak grać proszę was abyście mi dali jakieś porady jak z tego wyjść, ponieważ już zastanawiałem się czy nie przestać grać w tą grę ale naszczęśćie moi kumple wybili mi to z głowy. Z góry dzieki za pomoc. CiasteczkoO1998 Nice w grze: Ciasteczko OO EU Nordic East

Żadnej porady do tego nie ma, po prostu nie masz farta. :P

Jak chcesz, mozemy zagrac duo, Liooox zapros. :) Gold I

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Naj lepiej wyccerujesz team grająć jako ADC lub MID supportem zależy od tego kogo dostaniesz

Jak gram na midzie i gdy tylko widzę ze nie ma mojego kolegi to idę gankować jakąś linie ; )

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Grałem z toba ok 2 razy i zazwyczaj to Ty stwarzałeś flamewar nick FlaszU jbc. Tak pozatym to tez siedzie w plat V i musze przyznac ze jest strasznie duzo slabych graczy oraz afków, ale coz nic nie poradzisz

@loleq2 uwierz mi w plat V spotkalem wiecej trolli niz w goldzie xD

Opublikowano

Nie kupiłem konta!

Byłem juz 3 razy w promo do plat 3 i nic z tego za każdym razem afk lub feed nic nie poradze.

Dowód moja ostatnia gra wycarrowałem bota 0/0/6 do 10 min wycarrowałem mojego carry i co potem 14min afk mid, bot i top przegrali i nie wiem juz jak mam z tego wyjsc dlatego prosze o pomoc doświadczonych graczy!

Polecam obejrzeć filmiki LolWiki na yt.

@top

Graj postaciami, które łatwo carrują grę np. Vayne, Katarina, Draven, Akali

Nie flejmuj bo tylko psujesz przez to grę, i dlatego przegrywacie

lucyfergif.gif

Opublikowano

Mi zdarza się flame tylko wtedyy gdy moj top np moja 3 gra wstecz zrobił topa 0/12 fajnie pradwa i jeszcze pisał i m feeding come kill me no to co mam poradzić ;/

No jak już ma staty 0/12 to many na niego szkoda (bo za minionka się więcej dostanie)

@TOP: Weź wymainuj jaką Akali / Jax'a (Jax: Staty 7/0 to wpadasz w pięciu wrogów i robisz Penta Kill'a <3) Ogólnie takimi co dadzą radę wygrać przeciwko 3 wrogom.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Jeżeli gramy w tą samą gre to wydaje mi sie że twój pech tkwi w tym że grasz na nordicu ja w tej chwili jestem w g1 na west i od kilnastu/dziesieciu gier pierwszy afk trafil mi wczoraj tylko ze to byl dc a nie gosciu ktory sie obrazil za blye co i wyszedl.Wiekszosc ludzi mowi ze dopiero od d5/d1 jest roznica miedzy westem a nordiciem ale wedlug mnie na silverze na wescie jest sie latwiej dogadac z ludzmi

Źle ci się wydaje. Albo mają pecha, albo płaczą na przegrane.

Ja akurat przechodząc całą platyne miałem 2 afki...

@mireks: O ile dojdziesz to w diamencie 5 jest znów to samo co na plat 5, gold 5, silver 5 i bronz 5. Tam utykają gracze którzy nie potrafią grać (w większość), ale jak potrafisz grać to i z tego wyjdziesz...

League of Legends

Opublikowano

Graj lepiej supportem to na pewno wyjdziesz...

Nie kupuj wiecej kont na allegro.

@ANTYWARN

radze Grac inna pozycja,albo kupic boosting jak acc kupiles.

Powiedzcie to SK nymphowi złamasy. Mowie tu o najlepszym (nie wiem czy dalej jest 1.) graczu na weście

Opublikowano

arkadia44, dnia 27 Lip 2013 - 00:27, napisał: snapback.png

Graj lepiej supportem to na pewno wyjdziesz...

Powiedzcie to SK nymphowi złamasy. Mowie tu o najlepszym (nie wiem czy dalej jest 1.) graczu na weście.

Jak będzie grał lepiej to wyjdzie z platyny, nyph gra dobrze i siedzi sobie w challengerze grając suppem...

Prosta sprawa, trzeba robić postępy i grać lepiej niż dotychczas, a wyjdzie się na wymarzone ligi/dywizje.

Poza tym, złamasy to mów do swoich kolegów i rodziny jak ci pozwalają, a nie do innych użytkowników w sieci którzy sobie tego nie życzą. Jest to pojęcie obraźliwe, jak masz zamiar obrażać wszystkich naookoło, bo nie potrafisz się normalnie wypowiedzieć na dany temat, to lepiej nic nie pisz. Potwierdzasz dzieciaku jedynie fakt że stwierdzenie "Kox w necie, pizda w świecie" jest pojęciem prawdziwym.

League of Legends

Opublikowano

Lol, wracaj do brązu, po tym zdaniu gdzie wypisujesz że nie możesz wyjść z platyny V przez "trolle i afki", skoro nie potrafisz dostrzec własnych błędów wracaj do granic 900 elo...

Antywarn : Graj lepiej..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...