Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do jakiej dywizji mogę grać katariną

bazzowy97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie smiało do golda mozesz nia grać ale uważaj podczas wybierania bo inne osoby w lobby beda cie tk gnoic ze wybrales katarine że odechce ci sie grać.

Opublikowano

Gold V, wtedy ludzie zaczynają myśleć nad tym co to CC. Ale idzie wyżej nią grać, po prostu nie tak bezmyślnie.

Opublikowano

Tak jak up napisał, do challengera. Liczy się to czy myślisz przed zrobieniem czegoś i skill na niej jak wymainujesz.

League of Legends

Opublikowano

Dzięki kata gram parę miesięcy na rankedach zawsze jak jestem na midzie nigdy nie gram agresywnie wręcz trzymam się z daleka tylko podchodzę żeby zlashotować lub rzucam Q często gankuje bota jak tylko nie widzę midera drużyny przeciwnej więc to też trochę usprawnia . Dziękuję

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Możesz nią grać cały czas. Lecz uważaj pickując ją. Gdy przeciwny team ma dużo punktów Crowd Control kata się tam nie spiszę. Crowd Control- Stuny, Podrzuty, Kicky etc.

Oczywiście możesz spróbować ją picknąć na taki team ale musisz umieć wyczekać swoje potężne ulti.

Opublikowano

Mylicie się.

Moim zdaniem Katarina nie jest dobrym pickiem na rankedy.

Raz że prawie każda postać ją kontroluje.

Dwa że sama nawet ze statami 20/x nigdy nie wygra gry/

Grając Katariną bardzo dobrze, nie mogłem nią wyjść z brązu jedynki do silvera.

Są lepsze champy jak Ryze, Morgana, Shen.

Opublikowano

Mylicie się.

Moim zdaniem Katarina nie jest dobrym pickiem na rankedy.

Raz że prawie każda postać ją kontroluje.

Dwa że sama nawet ze statami 20/x nigdy nie wygra gry/

Grając Katariną bardzo dobrze, nie mogłem nią wyjść z brązu jedynki do silvera.

Są lepsze champy jak Ryze, Morgana, Shen.

Co z tego? Są lepsze i gorsze gry. Raz nawet kontrowana katarina może wygrać gry, wystarczy tylko dać jej ze dwa kille. To nic wielkiego, ale ludzie o tym nie wiedzą.

Shenem na midzie raczej nie pozamiatasz, więc raczej to jest zły przykład. Tak samo mówiąc, że grałeś katariną "bardzo dobrze" musiałeś być jeszcze nie wystarczająco dobry.

Jak dla mnie katarina jest przeciętna, grać ją można na każdej dywizji i nie wiem czy jest sens słuchania takich ludzi xD.

91775970139172315947.gif

Opublikowano

Co z tego? Są lepsze i gorsze gry. Raz nawet kontrowana katarina może wygrać gry, wystarczy tylko dać jej ze dwa kille. To nic wielkiego, ale ludzie o tym nie wiedzą.

Shenem na midzie raczej nie pozamiatasz, więc raczej to jest zły przykład. Tak samo mówiąc, że grałeś katariną "bardzo dobrze" musiałeś być jeszcze nie wystarczająco dobry.

Jak dla mnie katarina jest przeciętna, grać ją można na każdej dywizji i nie wiem czy jest sens słuchania takich ludzi xD.

Opisałem tylko swoje zdanie z doświadczenia. ;)

Wymieniając Shena, Ryze oraz Morgane chodziło mi o to, że to są lepsze picki którymi można wygrywać grę, niekoniecznie na midzie :v

Opublikowano

Jeśli cię bawi granie tylko jedną postać to śmiało możesz nawet wejść nią do challengera , ale i tak zawsze nie będziesz miał mida.Polecam wymainować kilka postaci ,bo później kiedy będziesz na wyższej dywizji to będziesz miał z tym problem.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

w sumie grałem na rankedzie teraz katą 6 gier 5 wygrałem 1 przegrałem ale to nie przezemnie ale mniejsza z tym grałem przeciwko naj większej jej kontra (nie wiem jak odmienić więc napiszę tak : D kontrzcie ką.sfwdfadsfasdf ) a przeciwko Malzaharowi grałem bardzo z tyłu i wskakiwałem w team fajty jak już nie było możliwości przerwania mi ulta : )

Mam parę mainów jak : Xin elise akali shen jax teemo malzahar ryze : D

tylko na tym koncie co gram ich nie ma bo wbiłem tylko 30 lvl 120 zagranych normali i mało postaci stronę AD jeszcze nie dokończoną AP wcale

Nick : Darkus50

i teraz mam przejściówkę z silver IV do silver III 1 juz przegrałem jeszcze 2 szanse : <

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

@up: To jest zekent, on grał tą poppy genialnie.

@Rayman: Nie kontra wygrywa grę a skill, ostatnio miałem w teamie katarine która zeszmaciła jayce'a na midzie, a potem kosiła każdego na combo i ccki im gówno dawały (mówię tu o grach na diamencie nie bronzie czy silverze).

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...