Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żołnierz... Pytanko - dosyć ważne..

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiecie jaka jest bron, ktora dosyc skutecznie zniszczy czolg/samochód oprócz lepkiego tnt? Pytam sie, bo nie chce stracic kasy nadaremno oczywiscie chodzi o zolnierza. Drugie pytanie, jaka bazooka jest najlepsza na czolg u tego ciężkiego strzelca, wszystkie klasy obejmują frakcję royal.

Opublikowano

To jest granat ręczny lub granatnik m32. Granat zada raz obrażenia, a granatnikiem wystrzelasz 9 pocisków po 10hp= 90hp.

Na komandosa możesz wziąć mk 1 łobuz. Jednym strzałem weźmie nawet 80hp

Opublikowano

Troche ciezko bedzie z tym granatnikiem, nie zawsze sie trafi xD , nie ma czegos lepszego/innego? Przepraszam, chodzilo mi o tego strzelca czy jak mu tam xD Jaka jest najlepsza bazooka dla NIEGO :D

Opublikowano

Żołnierz ogółem nie jest dobrą klasą na czołgi ale też nie najgorszą. Polecam zainwestować w Blasting Strike na poziom 5 (umiejętność) i wywracać czołgi do góry "gąsienicami". Możesz kupić granat ręczny/bombę billa za 800 funds+ wali po 20-50 dmg zależy jak rzucisz.

Na Strzelca(Gunnera) najlepszą bazooką jest pancerna pięść fausta/pogromca czołgów czyli ta za 800 funds. Możesz też zainwestować w wersję super/uber wykładając więcej pieniążków, a zyskując częstsze krytyki.

A tego spawacza to już nie ma, ale może sie pojawić w ofertach.

Opublikowano

Nie, ale zyskujesz bonus do punktów (xp)

A co do bazooki polecam ci wylosować za 600vp 2 pocisk.

beka z bronzów

Opublikowano

No w 'Moich rzeczach' masz opcję 'Warsztat' i klikasz kup czy coś takiego, wybierasz brąz za 600VP i losujesz. Ale nie wiadomo co dostaniesz ;) Co do leczącej giwery to jej nie bierz. Za 5000 funds możesz kupić lepsze rzeczy. Spawacz jest dostępny w sklepie w sekcji z pistoletami i kosztuje 6999 funds ale bardzo dobrze radzi sobie z komandosami biegającymi z nożem jak z pojazdami typu czołg :)

Opublikowano

Strzelby chyba nie. Ale nie wiem. Ale ta broń jest na bardzo bliski dystans więc strzelba nie jest potrzebna - byłaby zbyteczna ;)

Opublikowano

Tak jak kolega napisał Soldier to nie klasa do walczenia z czołgami grunt to Blasting strike na jak najwyższym poziomie :) a co do tego kaganka nic tym prawie nie zrobisz czołg i tak jest szybszy od cb , no chyba że grasz na low levelach to zmienia postać rzeczy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...