Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Krytyk/Przeszywka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie.

Na ilu procentach krytyka, kryt wchodzi za każdym skillem ?

I czy przeszywka wchodzi też w skillach ?

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

tak wchodzi przeszywka w skillach, najczęsciej można to zobaczyć na omdleniu, jeśli ktoś posiada nno i nagle przestanie mu działać.

nawet jak masz 100% kryta to kryt jest 50% maks tak to się jakoś liczy.

Opublikowano

Powiem Ci tak, dla porównania dam Cii moje konto na Extremie. Miałem 239% na kryta i kryt wchodził rzadko jak cholera : ) To jest bez znaczenia. Kryt najczęściej wchodzi tylko z buffem. Moje własne odczucie.

Opublikowano

nom krytyk jest tylko 50 % na skile nawet jak masz 100% + to nie zawsze wchodzi a ludzie np na xenoxie dają 6/7 krytyk -.-

Opublikowano

Powiem Ci tak, dla porównania dam Cii moje konto na Extremie. Miałem 239% na kryta i kryt wchodził rzadko jak cholera : ) To jest bez znaczenia. Kryt najczęściej wchodzi tylko z buffem. Moje własne odczucie.

Ale Ty jesteś durny.

Wiesz dlaczego najczęściej wchodzi z buffem? - Bo kryta, ani przeszywki się nie sumuje, a buff ma największą wartość.

TOP: Musiałbyś mieć 200% kryta w jednym przedmiocie, aby zawsze wchodził na skillu.

Opublikowano

nawet jak masz 100% kryta to kryt jest 50% maks tak to się jakoś liczy.

Jak masz w bonach 100% kryta to 75 % hitów wali krytycznie.

Opublikowano

Jak masz w bonach 100% kryta to 75 % hitów wali krytycznie.

Następny znawca ;d

Wytłumacz mi, dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

@AveRa tu się zgadzam z tobą ze kryt najczęściej wchodzi z bufem

@Dollar7

nie jesteś jak widać orłem ja tez nie ale jakiż to problem zrobić sobie np przedmiot i to sprawdzić 1000% kryta i tak ci nie wejdzie

po 1 w pliku game jest chyba ustawione max 67% i więcej nie da rady wejść

po 2 gdzie by była logika gry jak byś miał 100% kryta i on by wchodził ciągle

ale jeśli grasz np metalem to moja rada zamiast przyszywki 10 kryta w broni bo jeśli sura wp zdejmie ci bufy masz tak 10 kryta więcej a kryt wchodzi częściej ze kila jak przyszywka gram mentalem na serwerach najlepsza postać jak dla mnie to metal

full kryt

full regeneracja i mentalem stoisz nie biegasz bo wtedy nie masz regeneracji jak się ruszasz regeneracja wtedy działa na maxa

full zaklęcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Max krytyk 50%, on się nie sumuje.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

czyli nawet jak mam 205% na gladorze to i tak mam 50% na kryta z duchowego?

Opublikowano

nie jest to takie 50%.

ale to się liczy jakoś dziwne w metinie, możesz mieć i 128382183812 na kryta to i tak nie wejdzie za każdym.

mniej więcej jak masz ok. 100% to liczy się tak, że co drugi hit, tak mniej więcej 50%.

Opublikowano

ale ja potrzebuję dokładnych informacji.

Bo nie wiem czy bardziej opłaca się robić eq 100wartości ataku 15Luda czy 15 luda 15 kryta.

Pytanie brzmi czy 100% krytyka to max i dalej już nic nie daje jak masz wiecej, czy zwiększa o kilka procent?

Opublikowano

Bo nie wiem czy bardziej opłaca się robić eq 100wartości ataku 15Luda czy 15 luda 15 kryta.

Pytanie brzmi czy 100% krytyka to max i dalej już nic nie daje jak masz wiecej, czy zwiększa o kilka procent?

Możesz zrobić mieszane, troche luda/wartość a trochę luda kryt. ;)

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...