Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LogMeIn Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam taki problem ,że gdy włączę hamachi to nie może mi się połączyć ....

Próbowałem sciągnoć od nowe ale nie mogę usunąć i gdy chce zainstalować to brakuje pliku .MSI

A gdy dam myszkę na tą ikonke na pasku to pisze Aktualizowanie .....

Pomocy Wynagrodzę LIKA za dobra pomoc i się naprawi to dam +5LIKE a osobą które się starały LIKE x1

Opublikowano

Sciągłem hamachi 1.0.1.5 leczy gdy chce się połączyć pisze

"Wystąpił błąd ogolny [5,7,7]Przepraszamy... "

Uczeń
Opublikowano

@UP

Nie znasz się to się nie wypowiadaj -.-

@Topic

Problem siedzi głębiej. Zapewne posiadasz Winde 7, prawda? Otóż miałem ten sam problem ale uporałem się z nim. Więc, na kompie masz jedynie zainstalowanego tj. ducha Hamachi. Czemu tak jest? Ponieważ po zainstalowaniu każdej aplikacji na naszym komputerze tworzy się rejestr i tak jest też w przypadku Hamachi lecz po odinstalowaniu rejestr się nie usuwa (mowa tu o Hamaku). Więc aby usunąć rejestr Hamachi kliknij "Start" i w polu wpisz "regedit". Teraz poszukaj "HKEY_CLASSES_ROOT" i przejdź kolejno w /Installer/Products/. Okej, teraz masz foldery (o ile można to nazwać folderami) z samymi literami prawda? Ja już się w to pobawiłem i najprawdopodobniej (nie wiem jak w twoim przypadku) należy usunąć rejestr (folder) o nazwie "3992CCA085027EB4A929D9DCAAB94321". Żeby nie było przypału sprawdź czy to aby na pewno to, możesz to zrobić klikając na ten folder LPM i wówczas po lewej stronie będziesz miał o tym wszystkie informacje. Jeżeli w "Produkt Name" jest "LogMeIn Hamachi" to znaleźliśmy to co sprawia problem :) Gdy już jesteśmy pewni to usuwamy ten folder i wszystko powinno pięknie działać ;)

Opublikowano

@UP

Nie znasz się to się nie wypowiadaj -.-

@Topic

Problem siedzi głębiej. Zapewne posiadasz Winde 7, prawda? Otóż miałem ten sam problem ale uporałem się z nim. Więc, na kompie masz jedynie zainstalowanego tj. ducha Hamachi. Czemu tak jest? Ponieważ po zainstalowaniu każdej aplikacji na naszym komputerze tworzy się rejestr i tak jest też w przypadku Hamachi lecz po odinstalowaniu rejestr się nie usuwa (mowa tu o Hamaku). Więc aby usunąć rejestr Hamachi kliknij "Start" i w polu wpisz "regedit". Teraz poszukaj "HKEY_CLASSES_ROOT" i przejdź kolejno w /Installer/Products/. Okej, teraz masz foldery (o ile można to nazwać folderami) z samymi literami prawda? Ja już się w to pobawiłem i najprawdopodobniej (nie wiem jak w twoim przypadku) należy usunąć rejestr (folder) o nazwie "3992CCA085027EB4A929D9DCAAB94321". Żeby nie było przypału sprawdź czy to aby na pewno to, możesz to zrobić klikając na ten folder LPM i wówczas po lewej stronie będziesz miał o tym wszystkie informacje. Jeżeli w "Produkt Name" jest "LogMeIn Hamachi" to znaleźliśmy to co sprawia problem :) Gdy już jesteśmy pewni to usuwamy ten folder i wszystko powinno pięknie działać ;)

Próbowałem znaleśćtten plik 3992.... ale go nie znalazłem ...

Ps:Mam W XP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...