Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pagani Zonda vs Marussia B2

arkadionek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że odpowiedzi bedą brzmiały " Oczywiście, że Pagani" . Umieszczam ten temat z myślą, że ktoś poda mi wady i zalety obu stron oraz czy dużo bede stratny kupując teraz na promocji Marussie B2 ? Mam jeszcze jedno pytanie Lambo Murcielago Roadster vs BMW M3 GTS chodzi mi także o ich Plusy oraz Minusy np. które jest lepsze na Sprinty... . Czekam na wasze odpowiedzi. :)

tumblr_nlz61ywGed1s89jqbo1_500.gif

Opublikowano

Pagani ma lepsze przyspieszenie,mocne nitro i duży v-max.Marussia ma jedynie dobry skręt,czego troszkę brakuje Pagani,lecz nadrabia to wcześniej wspomnianym przyspieszeniem.

Co do drugiego pytania to BMW na wyścigi a Murcielago na dragi.

Opublikowano

Lecz ciężko jest nią wygrać,nie to co Pagani.Ja bym poczekał na wyprzedaż bo 2-3 miesiące temu kupiłem ją za 4800SB a ostatnio była za 5200SB.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Emm Pagani jest bardzo dobrym autkiem w klasie S :) więc ma dobre za równo przyśpieszenie jak i V-max ma również mocne nitro, Marussia jedynie ma nieco lepsze prowadzenie ale tak jak napisał szarlotek Pagani nadrabia to swoim przyśpieszeniem .
Co do drugiego pytania to Bmka się nadaje na wyścigi ( proste trasy na bardziej kręte polecam Porshe 911 GT2 ) lub jest dobrym autkiem na pościgi ze względu na dużą masę a Lamborghini jest jednym z najlepszych autek (moim zdaniem) na dragi z moim tuningiem wygrywam nim prawie każdy wyścig w trybie drag . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...