Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się jeszcze kupić?

SheverQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ma już odkładać ? Gra jest świetna , i będzie grało w nią dalej tyle samo osób co teraz .

Kup sobie Battlefield 3 , na pewno nie pożałujesz na na BF4 możesz już zbierać ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ja pewnie bede grac w BF4 ale i tak kupilem trójkę poniewaz jest to w tej chwili najlepszy FPS

A po premierze BF4 i tak sporo osob bedzie gralo nadal w BF3 wiec nie ma co sie bac o puste serwery :)

Aha i 29 zloty to naprawde malo jak za taka wysmienita gre :)

Opublikowano

Tanio - opłaca się , można sobie trochę pograć , bf3 ogólnie ma bardzo fajne multi

mihcio15.png

Opublikowano

Za 30 zł warto kupić.

Z serwerami nie ma co się martwić, BF 2 ma swoje lata a serwery i gracze nadal są. (Chodzi o przyszłość)

461151420292002410470.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

co każdy się pyta czy się opłaca bo wychodzi bf4 . Np. cs ma już 14 lat i dalej ludzie kupują nie wnikając , że wyszły już 2 nowsze gry z tej serii . Ja kupiłem bf3 2 tygodnie temu i nie interesuję mnie to czy wychodzi bf4 czy nie .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jeśli jeszcze nie kupiłeś to w humblebundle masz za 15zł + 7 innych gier ;)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Co ci żal 29zł :P Jak na taką grę....

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

A ja nie polecam, EA ma już tę grę w d*pie. MassMurder(nie taki jak wcześniej ale podobny) da się zrobić. God Mode dalej istnieje jako bug ale jest, da się zabić tylko z pocisków PPANC i pojazdów, C4 glitch, wychodzenie poza mape. Network Smoothing, ktoś z ustawionym na 0 zawsze Cię pokona :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Nawet żeby przed bf4 poćwiczyć się opłaca

Haha , a co tu cwiczyc? BF3 to tak banalnie prosta gierka ze 8 latek by umial w nia grac BF4 pewnie tak samo

CS 1.6 to jest dopiero wyzwanie a nie jak w bfie , celujesz walisz full auto i typek pada

Tam trzeba techniki i celowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...