Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kamper - Ekwipunek

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mógłby mi ktoś złożyć najlepszy "zestaw" dla zwiadowcy, kampera?

Mam M95, M24, dodatki, które posiadam bez limitu to Lufa precyzyjna, Lufa precyzyjna, Amunicja półpłaszczowa oraz Kolba precyzyjna. Dysponuję 3100 fundsami.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Dla kampera typowa broń M95 z dodatkami lufa precyzyjna, dokup magazynki 4-rzędowe bo są naprawde tanie, kolba taka jaką masz starczy i jakaś luneta by się przydała np. Ballistic rangeace

Opublikowano

A lufa precyzyjna, kolba zwiększają zasięg, czy tylko celność?

I jeszcze jedna rzecz - jak rozdawać skille?

Opublikowano

Kup 4 rzędowe, to podstawa kampera z m95. Kolba taktyczna, w snajperkach typu m95 (1 strzałowe) kolba przydaje się tylko, aby widzieć gdzie opada pocisk. Nie poprawia ona celności ani zasięgu. Żadna

Skille dla campera to kule zgadule za 2-3, clajmorety tak aby było minimum 3 sztuki, a potem tylko w drugie drzewko po prawej.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Okej, dzięki. A gdyby zdarzyło mi się grać agresywnie - jakie dodatki do M24?

Opublikowano

Range Ace na razie nie na mój lvl, a nie chce mi się przepłacać. A pustynna daje coś? Bo jest w tym zrzucie zaopatrzenia.

Opublikowano

Większość mówi, ze pustynna jest lepsza od rangeace, ale nie wszyscy tak uważają. Pooglądaj sobie na YT filmiki z pustynną i rangeace i stwierdź która lepsza.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To nie wiem już co brać :D. A jakbym miał brać RangeAce to którą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...