Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [FreeBuild] [SG] [Darmowe działki 32x32] [Gift-Kod Do Wygrania] [Super Zabawa] [Dużo pluginów] [Fajna Atmosfera] [25 slotów] [Dedyk]

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki debil kurw@ co 20 ,10 ,40 minut daje Refy ogar się bo dostaniesz bana

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

jaki debil kurw@ co 20 ,10 ,40 minut daje Refy ogar się bo dostaniesz bana

Dziecko :P

Spójrz na datę ref'reszowania...

Zapisz się na kurs czytania ze zrozumieniem bo widzę że masz spore braki,ciekaw jestem co na to Twoja polonistka :D

Opublikowano

@Up Zaraz będziesz mógł zagrać :D Poczekaj 5 min .

Już możesz wpadać na server :D

Hmm no jak ja tez podam nick gracza z prot 4 i powiem ze hasla zapomnialem to tez mi resetniesz to ? ?? ? bo jak tak to chetnie wbije na serwer !!

@Ref

@Ref

@Ref

ref co 24h

@topic niewbije na serwer odniechecily mnie komentarze poczytalem troszke widze ze wiekszosc osob pisze ze admini to nieogary wiec ;/ powodzenia

Opublikowano

Hmm no jak ja tez podam nick gracza z prot 4 i powiem ze hasla zapomnialem to tez mi resetniesz to ? ?? ? bo jak tak to chetnie wbije na serwer !!

ref co 24h

@topic niewbije na serwer odniechecily mnie komentarze poczytalem troszke widze ze wiekszosc osob pisze ze admini to nieogary wiec ;/ powodzenia

Kolega akurat rzeczywiście zapomniał hasła więc się nie czepiaj.

Hasła do konta każdy ma prawo zapomnieć w końcu jesteśmy ludźmi a nie robotami.

"@topic niewbije na serwer odniechecily mnie komentarze poczytalem troszke widze ze wiekszosc osob pisze ze admini to nieogary wiec ;/ powodzenia"

Masz rację,podążaj za "stadem baranów" na pewno inni to docenią.

Skoro masz same "negatywne" wypowiedzi w takim razie pokaż mi temat w którym takowych nie ma :P

Hejterzy są i będą nic na to nie poradzę.

Opublikowano

Krystian na każdym serwerze są osoby, które z chęcią zniszczą reputacje twojego serwera jednak patrząc na ten temat każdy serwera nie poleca. Kolejną sprawą są twoje odpowiedzi na posty innych są one nie na miejscu jako administrator z doświadczeniem powinieneś wiedzieć, że ludzie nie będą grali na serwerze osoby, która nie potrafi znieść krytyki i każdą osobę dającą negatywną opinie wyzywa. A jeżeli chodzi o tego gift code jest to najprawdopodobniej fake mający na celu zgromadzenia większą ilość graczy. Po czym co się tu naczytałem nie mam zamiaru grać na twoim serwerze.

Opublikowano

Serwer dno- na chwilę obecną 19 graczy online, więc jest niemalże full. Jeśli by każdy podążał za tym co napisze jakiś 13-latek serwer by stał teraz pusty (pozdrawiamy osoby nie sugerujące się komentarzami)
A inna sprawa że wbije jakieś dziecko, powie a tu nie ma tego i zanim mu wytłumaczysz ze jest tylko inaczej czy w innym miejscu wychodzi hejtuje na mpc
Po 2 administracja ma swoje życie i nie będzie 24/7 siedzieć, a jak wam nie podoba macie ponad 15 lat to złóżcie podanie na forum serwera o admina ;)

godnew.jpg
Opublikowano

Krystian na każdym serwerze są osoby, które z chęcią zniszczą reputacje twojego serwera jednak patrząc na ten temat każdy serwera nie poleca. Kolejną sprawą są twoje odpowiedzi na posty innych są one nie na miejscu jako administrator z doświadczeniem powinieneś wiedzieć, że ludzie nie będą grali na serwerze osoby, która nie potrafi znieść krytyki i każdą osobę dającą negatywną opinie wyzywa. A jeżeli chodzi o tego gift code jest to najprawdopodobniej fake mający na celu zgromadzenia większą ilość graczy. Po czym co się tu naczytałem nie mam zamiaru grać na twoim serwerze.

Może i masz rację ale też nie będę siedział z założonymi rękoma patrząc jak "hejterzy" (dzieci) obrażają mnie lub mój server.

Jestem osobą charakterną która nie lubi słyszeć narzekania lub hejtu więc się nie dziw że odpisuję jak odpisuję a jeśli chodzi o kulturę osobistą to takową posiadam,jednakże stosuję ją tylko wtedy kiedy dana osobą również ja ma.

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA!!! Pożegnałem się bo musiałem kończyć grę wchodzę znów za godzinę a to komunikat: ,,Zbanowano:Nara''. Administracja najwyraźniej nie myśli skoro banują za nic.

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA!!! Pożegnałem się bo musiałem kończyć grę wchodzę znów za godzinę a to komunikat: ,,Zbanowano:Nara''. Administracja najwyraźniej nie myśli skoro banują za nic.

Robisz multikonto więc się nie dziw a kiedy piszę do Ciebie to mnie ignorujesz.

Więc się nie dziw że masz taki powód,ty mnie ignorujesz to ja Ciebie również,poza tym bana masz TYLKO na jedno konto.Na drugim możesz grać spokojnie.

Opublikowano

@UP zalosny jestes, kazdy kto napisze zapomnialem hasla na konto, dostanie reset i haslo?

Konto Malinczik nalezy do usera xMalinczik na mpc..

Dziecko,naucz się pisać bo za każdym razem kiedy widzę takie błędy to aż wyciska mi łzę z oczu.

Wow,ale masz frajdę z tego tematu,teraz wejdź na jego konto i zabierz mu 30 $ oraz startowe eq.

Zaraz wyczyszczę mu jeszcze raz hasło a ty zostaniesz milionerem

Gratuluję!

Opublikowano

Po 1. Nie mam multikonta.... po 2. Wcale do mnie nie pisałeś. Więc jak nie umiesz odróżnić graczy to nie oskarżaj kogoś bez podstaw. I nie wyzywaj innych od dzieci skoro Ty zachowujesz się jak dziecko.

ArkoVen

Opublikowano

Po 1. Nie mam multikonta.... po 2. Wcale do mnie nie pisałeś. Więc jak nie umiesz odróżnić graczy to nie oskarżaj kogoś bez podstaw. I nie wyzywaj innych od dzieci skoro Ty zachowujesz się jak dziecko.

ArkoVen

Jak mogę odróżnić grczy?

Po tym jak wchodzą na server,pewnie nigdy nie miałeś server'a więc nie wiesz że przy wejściu gracza na server H@ informuje ile kont ma dany gracz.

Więc mi tu nie gadaj że niby nie można tego sprawdzić.

W każdym bądź razie bana na pewno od tak Ci nie dałem,zawsze daję za multikonto/reklamę lub czasowe za przeklinanie/zabijanie/rashowanie bądź nadmierne używanie capslocka.

Pozdrawiam

Krystian1909

Opublikowano

Ciekawe... Miałem swoje 2 serwery więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz. A to multikonto to pewnie pies mi założył czyż nie? Gdy ostatnim razem na serwerze byłem to napisałem ,,co za serwer :P Nara'' Bo musiałem już kończyć. Wchodzę potem, a to ,,Zbanowano:Nara'' Więc to ma być ogarnięty serwer?

EDIT: Jak odróżnić graczy? Może po nickach byś spróbował ?

Widzę, że nie potrafisz się przyznać do błędu, ani się kłócić, że masz rację.

NIE POLECAM SERWERA!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...