Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Maxcraft.pl Co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkiego możesz dowiedzieć się w FAQ na stronie hostingowej i zadać ewentualne pytania do administracji. Raczej wszędzie możesz wgrywać każdy plugin jaki istnieje są jednak pewne zasady: plugin dopasowany do wersji gry oraz to, że np na Vanilla nie działają pluginy. Im więcej pluginów tym więcej ramu potrzebujesz. Nie łódź się tym że wykupisz serwer za 10zł i wgrasz na niego 50 pluginów po czym będziesz miał wiele pytań do administracji dlaczego serwer nie działa. Zrób serwer na lokalnym komputerze razem z pluginami po czym wrzuć go na hosting. Z pewnością wszystko zadziała.

Opublikowano

Tak , ale jak wynajmowałem serwer testowe to miałem do dostęp okolo 20pluginów

Wszystkiego możesz dowiedzieć się w FAQ na stronie hostingowej i zadać ewentualne pytania do administracji. Raczej wszędzie możesz wgrywać każdy plugin jaki istnieje są jednak pewne zasady: plugin dopasowany do wersji gry oraz to, że np na Vanilla nie działają pluginy. Im więcej pluginów tym więcej ramu potrzebujesz. Nie łódź się tym że wykupisz serwer za 10zł i wgrasz na niego 50 pluginów po czym będziesz miał wiele pytań do administracji dlaczego serwer nie działa. Zrób serwer na lokalnym komputerze razem z pluginami po czym wrzuć go na hosting. Z pewnością wszystko zadziała.

Okk :) Spróbuje.

Opublikowano

Bo to testowy serwer. Ograniczenie na 20 pluginów. W zależności ile zapłacisz i ile ramu dostaniesz na tyle pozwoli ci hosting z zabawą z pluginami.

Opublikowano

Bo to testowy serwer. Ograniczenie na 20 pluginów. W zależności ile zapłacisz i ile ramu dostaniesz na tyle pozwoli ci hosting z zabawą z pluginami.

A wiesz na ile pozwoli serwer 20slotowy?

Opublikowano

Ja miałem 29 pluginów na serwerze, nie było żadnych lagów, a serwer miał zaledwie 15 slotów ;) Wiec polecam.

Ja na tym hostingu będę robił swój serwer ;)

Opublikowano

Żadnej wady nie ma, testowałem, miałem serwa 16GB RAM'u.

MaxCraft to bardzo dobry serwer, żadnych lagów. Spokojnie wygrasz co chcesz.

Przetestowany, znany, sprawdzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...