Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Cheat do Zombie/PRO

GoingCheating

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dziś zaczynam prowadzić moją działalność z tworzeniem czitów dla was na MPC FORUM.

Mam dziś dla was nowy czit do Zombie który jest bardzo dobry. Możemy nim:

1.Wybierać broń jaką tylko CHCEMY.

2.Nieskończona Amunicja

3.Dodatkowe mapy do Zombie bez DLC

4. Mozliwość zaczynania od wybranej rundy (1-100)

5.One Shot One kill (Zabijamy jednym strzałem)

6.Nimiertelność

7.Wkrótce

Cheat Pojawi się dzisiaj o 19:00. Jeśli chcecie zrobię też cheat na multiplayer (Dziś się exp zaczyna)

Cheat Do Zombie będzie jednym z NAJLEPSZYCH. Na Zombie niema VAC(Valve Anty Cheat) Więc możemy spokojnie czitowac bez obawy przed banem.

Pozdrawiam i do zobaczenia o 19.00

Wszystko pięknie zajebiście ale pamiętaj że na zombie jest TAC (Treyarch Anty Cheat)

Jeśli VAC nie wykryje to z pewnością TAC. :>

Zresztą jak klikasz online to tak jak na multi łączy Cię z zabezpieczonymi serwerami.

Mój kolega odpalił też niewykrywalnego trainera na zombie a 2 tygodnie po, ban :)

Opublikowano

Haxy dodaje się po ich ukończeniu i nie ogłasza się ich tworzenia, chyba że potrzebujesz jakiś sugestii.

Masz czas do jutra na dodanie tutaj haxa, inaczej traktuję to jako spam.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...