Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowy Zestaw Do 1200-1300zł Pod Minecrafta

mmiskow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GT210=7850

<3

i inne w tej cenie ale nie AMD Radeon

AMD to gówno, nie ? ^.^

Niepotrzebnie się wysilałeś - zestaw do kitu, bo Celeron G1610 lepiej by się sprawdził w Minecrafcie.

Zestaw za 1300zł

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=73503&s=63363&s=73911&s=56456&s=70749&s=74756&s=15240&s=78214&s=60787

Złożony w całości z nowych podzespołów.

Taki temat tylko do kosza się nad

aje.

Opublikowano

<3

AMD to gówno, nie ? ^.^

Niepotrzebnie się wysilałeś - zestaw do kitu, bo Celeron G1610 lepiej by się sprawdził w Minecrafcie.

Zestaw za 1300zł

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=73503&s=63363&s=73911&s=56456&s=70749&s=74756&s=15240&s=78214&s=60787

Złożony w całości z nowych podzespołów.

Taki temat tylko do kosza się nad

aje.

Miałeś te 2 karty? Nie A ja tak. W tym samym kompie i więc wiem ze na 7770 nie pujdzie ci minecraft płynnie a tym bardziej na starszych

2309009450.png

Opublikowano

Miałeś te 2 karty? Nie A ja tak. W tym samym kompie i więc wiem ze na 7770 nie pujdzie ci minecraft płynnie a tym bardziej na starszych

Ogarnij orto bo mi się chceż śmiać xDDD Widocznie Twoja wiedza na temat komputerów jest bliska zeru! Tak jak Sweet, temat do kosza, niestety nie moge tego zrobić ;(

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ogarnij orto bo mi się chceż śmiać xDDD Widocznie Twoja wiedza na temat komputerów jest bliska zeru! Tak jak Sweet, temat do kosza, niestety nie moge tego zrobić ;(

No to sam pisz z telefonu bez klawiatury qwerty

2309009450.png

Opublikowano

Powiadasz, że na 7770 minecraft nie będzie działał ? Dziwne.. tak się składa, że mam własnie tego radka i mogę bez problemu grać w crysis 3, wiedźmina 2 przy detalach średnio - wysokich i liczbie fps około 40-80.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Minecraft chodzi na płynnie na 8600GT i gorszych, więc nie pisz takich farmazonów bez odpowiedniej wiedzy.

Na starszych nie pójdzie tym bardziej ? To po co podałeś GTX260 ? XDDDDDDDDDDD

Tak się składa, że karta graficzna w Minecraftcie przydaje się tylko do shaderów i większych tekstur, za samą płynność czystej gry odpowiada procesor.

Opublikowano

Dokładnie, u mnie na zintegrowanej na full detalach z minecrafcie bez optifine jest ponad 40FPS. Bież zestaw Sweeta. Celeron i 7770 uciągnie ci tego majnkrafta twojego z shaderami przy 60fps przy nagrywaniu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Hmmm czy wiecie że to ja podałem co bym radził komuś kupić pod minecrafta za 1200 zł a wy wklajecie zestawy na AMI do minecraft :(

2309009450.png

Opublikowano

Hmmm czy wiecie że to ja podałem co bym radził komuś kupić pod minecrafta za 1200 zł a wy wklajecie zestawy na AMI do minecraft :(

Nie masz pojęcia, o czym piszesz, więc nie pisz. Co ma do tego AMD ?

Rozumiem, że Ty byś radził, jednak można doradzić lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...