Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Davidsonek, daviddv

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponownie!

W związku z zaistniałą sytuacja tj. zawieszenie konta o nazwie użytkownika "davidsondv" , nazwa wyświetlana "daviddv" z powodem multikonto, bardzo serdecznie proszę o przywrócenie mi dostępu do forum oraz o blokadę drugiego konta o nazwie użytkownika "Davidsonek". Oczywiście przyznaje się do popełnionego przeze mnie błędu lecz wydaje mi się iż każdemu należy się druga szansa. Jeśli chodzi o kwestie która nigdy nie jest pomijana - wytłumaczenie, konto "Davidsonek" założyłem ponieważ kiedyś zapomniałem hasła do konta "daviddv" oraz nie mogłem zalogować się do poczty email z powodu zmiany numeru telefonu który był przypisany do poczty. W ostateczności odzyskałem dostęp do konta wykorzystując znalezione w szufladzie jednorazowe kody dostępu do konta. Przepraszam za zaistniałą sytuację, oraz że nie zgłosiłem się z tym wcześniej. Lecz jak to mówią - mądry polak po szkodzie. Co racja to racja.

Sprostowanie,

Zablokować: Davidsonek, daviddvAPELACJA,

Odblokować: daviddv(davidsondv)

Z poważaniem,
Dawid Ambroż!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...