Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] xenoxmt2

zazed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam postanowiłem wrócić na xenoxa ale dawno nie grałem i widzę że się ceny pozmieniały więc chciałbym się zapytać jakie są aktualne ceny

KD +5

zwoi z v10/11

KD +1/2/3

dropi z lodowej( zwoje figurki itp )

zwoje z dk powolności monumentu i tego co leci z azraela

z góry dzięki

Opublikowano

Zaczynają się od kilku, do kilkudziesięciu... Metali. Tak, na Xenoxie znowu można handlować metalami. Dla mnie to głupota, no ale cóż zrobić... KD +5 ciężko Ci będzie kupić za itemy. +9 prędzej, a zwoje to już zależy od sprzedawcy.

Opublikowano

Zemsty 300sm aury 1k sm ... Kiedyś to chodziło po 12sm a teraz? :D

ale ogólnie wszyscy handlują tylko zwojammi metalu :D

Opublikowano

To już zależy od kupca, czy mu zależy na danym zwoju czy nie. Ja bym się o 300 sm+ kłócił.

@Up Stare czasy... KD +0 i koledzy się pytają ile dałem kasy na to w IS'e...

Opublikowano

tak pamiętam te czasy jak by nie te bugi to by jeszcze było normalnie a jaki aury ? a i jeszcze jak zarobić szybko na jakieś eq na 250 szmanem i za ile mniej więcej kupię króla dla szamana i arcymagów ?

Opublikowano

Oj dużo będziesz musiał wyłożyć... Powiem Ci tak, każdy ma inne ceny, ale ostatnio widziałem kostur 23 um lud int KD Masy +5 i koles chciał 2 inne KD +5. A króla, to za perfecta 1-2 a zwykłego bez magii, to nawet taniutko można kupić.

Opublikowano

aha to nawet bo udało mi się kupić kostur na 230 z um 21 i luda i kryt za 15 metali i wachlarz na 240 za 15 i jeszcze co trzeba żeby nie padać w v11 na bosach po za smokiem ?

Opublikowano

W cholerę życia i najlepiej broń z um do expa. 20 um 15 nieumarli KD uma jak nawyzej i potwora najlepiej +9 (Btw. Ale fuksa masz ;x)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...