Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny problem z Ultimate Team

emillek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio grając w UT (szukałem gracza na aukcji) zerwało się połączenie z serwrami ultimate team.Gdy weszedłem na stronę pisało że nie posiadam plików fifa 2013 ultimate team,drugiego dnia było to samo,napisałem do EA (poprzez chat live) jakas pani niby coś zresetowała i UT działało ale nie moge nic zrobić! Brakuje 95K monet ,nie moge nic zrobić ,kompletnie nic.Gdy chcem zagrać mecz niby wszystko ładnie pięknie tylko jak przychodzi koniec meczu i odebranie monet to zrywa połączenie i wracam do głównego menu gry,gdy chcem sprzedać byle jaką karte metodą QUICK SELL również zrywa połączenie,gdy wystawiłem Gomeza na aukcje od licytacji od 150 monet ,(cena osiągneła 10K) nie dostałem monet,podobnie było w przypadku innych kart.koniec licytacji ale monet brak.Od kliku dni nie moge grać! Dodam że inne tryby działają.Sprawa poszła już do EA ale żadnego odzewu nie otrzymałem.Prosze o pomoc.Dodam że gram na PC

ps Dla osoby,która rozwiąze problem czeka nagroda!!! Oczywiście w postaci coinsów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...