Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grasham RPG Poszukuje budowniczych

TheSrokka

Zagrałbyś na takim serwerze ?  

1. 1. Gra?by? ?

• Ciekawi? si? prezentuje, z mi?? ch?ci? poczekam na ten serwer
      0
    • No nie wiem...
      0
    • Oczywi?cie ! Tego szukam !
      0
    • Raczej nie, wole survajwyl
      0
  2. 2. Serwer PREMIUM/NO PREMIUM

• PREMIUM ! Gracze z NOPRE cz?sto psuj? klimat
      0
    • NO PREMIUM
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak widać na polskim rynku brakuje dobrych serwerów RPG (Mało ich wgl) Jest oczywiście legendarny saggelin (czy jak to tam ) Ale jeden nie starczy.

Otóż, z serwerami do gry MInecraft stykałem się często, ludzie (koledzy itd) często proszą mnie o pomoc, sam miałem z 4 serwery.

Jestem z pluginami obeznany, znam się na nich i czasami mam problemy. Ale jak wiadomo każdy się uczy metodą prób i błędów.

Jeśli chodzi o budowanie nie mam problemów, moje budowle stoją na dobrym poziomie (Takie średniowieczne domy itd)

Poszukuje ludzi ogarniętych, nie 10 latków budujących z ziemi xD

Potrzebne mi umięjętności, obeznanie i pare lat z minecraftem. (Możecie pisać również propozycje oraz pomysły na fabułe, bo raczej takiej \/ nie zostawie ;)

Oraz pomocne rady, przydatne pluginy itd ;)

Ale o co chodzi ?

Już tłumacze.

Poszukuje budowniczych oraz ludzi znających się na pluginach (bardziej poszukuje budowniczych, ale pluginowcy się przydadzą)

Gram w minecrafta dobre pare lat. (Od alpha 1.2 ;d) Dlatego chcę stworzyć serwer różny od innych, z dobrym klimatem i fabułą.

Nie zdecydowałem się na hosting, myślałem nad domówką ;) Ale możliwe że Craftserv będzie równie trafnym wyborem.

Fabuła jest prosta ;)

Budzisz się (Tzn spawnujesz xD) w jaskini, jedyne co widzisz to znajomego ci człowieka, lecz nic nie pamiętasz.

Człowiek stoi z mieczem przy ognisku, budzisz się i zaczynasz z nim rozmawiać.

Człowiek tłumaczy ci jak orkowie (możliwe że poprostu textura mobów będzie zmieniona i zamiast szkieleta, będzie ork zwiadowca ;) )

zaatakowali obozowisko łowców, ludzi wyruszających na polowania. Byłeś jednym z nich razem z znajomym ci człowiekiem uciekliście lecz padłeś od wyczerpania i ciosu maczugą w łeb. Całe miasteczko w którym mieszkałeś zostało opuszczone, ludzie boją się już tam przychodzić.

Leżysz tu już 3 dni, nie byłem pewien czy wstaniesz, miałem ochotę cię zjeść, hehehe. - Słowa człowieke przeraźiły cię, jakim cudem leżysz tu 3 dni ?

Wstajesz, zabierasz ze skrzyni przedmioty, stare szmaty i motykę i ruszasz do starej wsi, zbierając przydatne przedmioty.

Serwer nie będzie typowo taki że idziesz, kupujesz działkę i budujesz i koniec ;(

O wszystko trzeba walczyć, dużo czasu zajmię ci znalezienie zaginionego rybaka i ucieknięcie z wyspy, do prawdziwych miast, żeby coś osiagnąc musisz szukać pracy, lub mordować. Reszty nie zdradzam, wiadomo wielkie wojny itd ;) Ciekawe eventy.

Żeby zostać budowniczym wystarczy napisać posta dlaczego ty i zachęcić mnie do tego ! Oraz dodać pare screenów ze swoimi budowlami oraz dowodem że to twoja praca ! Wyniki za 2 tygodnie ! Napisze PW do wygranych osób, liczcie się z dużym nakładem pracy, ale wiadomo, po otwarciu czekają was nagrody !

Piszcie oczywiście pomysły i propozycje ! Czekam ! Grałbyś ? Napisz swoją opinię!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...