Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Filtry do MC edit

Matios8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam filtra do MC edit, dzięki któremu zaznaczony teren będzie niezniszczalny.

Czy ktoś mógłby dać link ??

I czy jest filtr dzięki któremu endermany nie będą mogły kraść bloków ??

Jeśli tak to poprosze link.

Opublikowano

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Gościu mc edit to gów** ostatni go uzywalem rok temu nie polecam najlepiej zrub se mini server na kompie z oprogramowaniem bukkit i

wzuć tam sobie dwa pluginy worldedit i worldguard dodaj cuboida na zaznaczony teren i nikt tam nie będzie mógł nic niszczyć morzesz też

dodać cuba na tnt creepery endermany itd Daj lajka to nie boli

Opublikowano
Odelonix1992 Chodziło mi o konkrętny filtr a nie jak go zainstalować..

julord przy serwie jest sporo roboty a mi tylko tego filtra potrzeba zeby moja mapka działała dobrze...

Treekt4221 Mc edit jest dobry a jak ma się wiedze i filtry to można robić cuda..

Opublikowano

Raczej takiego nie znjadziesz.sprawdź filtry sethblinga.może on ma taki.można też zrobić ze spawnerów bloķów (mc edit filtr na kanale sethblinga sethbling.com).ale jest to ciężkie.a mc edit to poprostu epicki program ale bez filtrów niewiele w nim zrobisz.przydatny na singla i do roboenka mapek

xxx

Opublikowano

A disco w cake defence 2 zrobił tak żeby nie można było niszczyć bloków... (i creepery też nie mogły)

stronę sethblinga przejrzałem całą i pościągałem trochę, ale nie znalazłem takiego filtra..

Opublikowano

Jeśli.chodsi o creepeey to są zasady (gamerule)i zastosował zasadę mobgriefing czy jakos tak.wpisz e grze /gamerule i wyskoczą ci zasady.wielkość liter ma znaczenie.a jesli chodzi o nieniszczenie bloków to chyba dał tryb adventure

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...