Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak sie teleportnac na spawn.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawilem spawn na wersji 1,6,2 i jak sie teleportnac? :) Nie mam zadnych pluginow wgranych. Aczkolwiek spawn ustawielm bo nawet pisalo.

Opublikowano

./spawn

./spawnpoint

./home

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

WorldGurad/WorldEdit

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Jeśli nie masz żadnych pluginów to nie mogłeś ustawić spawnu no chyba ze masz mc edit czy coś takiego musisz mieć podstawowe pluginy

essentials lub commandbook - to to samo zbiór wszystkich najpotrzebniejszych komęd

permissionsEX - uprawnienia (ustawiasz czy możesz używać komęd z essentials

jak będziesz miał te pluginy wgrane i skonfigurowane to żeby ustawić punkt spawnu stań na klocku na którym ma być spawn i napisz:

"/setspawn *" a żeby muc się do niego przeteleportować napisz: "/spawn" licze na like to nie boli

Opublikowano

Potrzebujesz Essentials.Komenda na ustawienie spawn,a: /setspawn Tepnięcie się na spawn: /spawn .

POMOGŁEM DAJ LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...