Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2mod PL

Shadowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno ( wczoraj ) zacząłem od zera grać na plu. Oczywiście mod, bot i jedziemy. Mam jednak 1 problem. Gdy wywali mnie z gry, nie mogę grac na tym samym oknie. Musze je zamknąć, odpalić od nowa moda i expić dalej. Jeżeli tak nie zrobię, mój metek robi tak :

4ics1zsa9kxt.jpg

Przy okazji wszystko miga. Gdy odpalę nowe okno i zaloguję się na nie wszystko jest normalnie. Potem gdy z nowego okna mnie lognie, znowu muszę otwierać nowe. I tak co 5 minut.

Da się coś na to poradzić ?

Uczeń
Opublikowano

Instalowałeś na nowo mod'a? Zaktualizuj PL'a i na nowo wgraj mod'a, możliwe że coś to pomoże.

Uczeń
Opublikowano

Mam ten sam problem, na szczęście na lapku :) Ahh panie, możliwe iż mod się żre z ustawieniami ;)

1) Zaktualizuj Microsoft Visual C++ oraz NETFramework.

2) Przeszukałem również google i napotkałem się na dziwny a zarazem śmieszny sposób: wejście i zejście z konia :D

3) Spróbuj na normalnym cliencie, czystym, bez mod'a.

4) Możliwe również że masz stare stery karty graficznej, zaktualizuj je też.

5) Podejdź do kolegi i zgraj sobie następujące pliki i podmień w swoim cliencie:

-root.epk/eix

-locale_pl.epk/eix

-item.epk/eix

-npc.epk/eix

-pc.epk/ei

są to najczęściej kolidujące pliki.

Uczeń
Opublikowano

Nie chodzi o to czy znasz innych cheaterów :D W sumie to zgraj sobie te pliczki (oczywiście po tym jak zainstalujesz mod'a) z czystego clienta i wrzuć do clienta z mod'em.

Opublikowano

To jest spowodowane tym że masz włączne pewnie sh, mobbera, szybki atak mam to samo gdy się nawet wyloguje. Zmiejsz dystans peleryn oraz czas i nie uzywaj tej zielonej potki to wtedy powinno cię nie logać.

''Moc Energia Amfetamina''

Uczeń
Opublikowano

Widzę że problem również występuje u cb w M2, mam dokładnie tak samo na lapku. Najprawdopodobniej wina mod'a.

Opublikowano

@topic wspomniałeś o loganiu to napisałem. Pewnie kazdy to ma że ekran zaczyna migac po prostu nawet gdy chcesz zmienić ch to trzeba wyłączać wszystko w hackbar i jest po problemie z latającym czy tam migajacym ekranem.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

chuja, a nie na nową aktualizacje, dowiedz się wiecej nt. moda i wypowiadaj się.

btw. wyłącz attackspeed, to wina tego.

Opublikowano

Up@ nie używam.

@Let, a jakiego masz moda na kompie, jeśli ten sam błąd występuje tylko na lapku ?

Spróbuję nie używać attackspeeeda, w końcu jadę na wh. Może zredukuję logi do minimum.

Opublikowano

Przed przelogowaniem, przechodzeniem przez tp albo zmianą CH wyłącz wszystkie opcje, których używasz żebyś miał na nich czerwone krzyżyki po zmianie ch czy po przelogowaniu ponownie je włącz po prostu klikając na nie i będzie działało. Moda aktualnie ma problem z obrazem nie wiadomo czemu to samo jest na serwerach opartych na plikach 2013.

Opublikowano

Up@ Ale ja nie relogam, tylko mnie kicka. Skąd mam wiedzieć kiedy nastąpi kick ?

Btw. To problem rozwiązał się sam z sb :O , lajki dla pomocnych już w drodze

Opublikowano

To jest wina jak zauważyłem tylko i wyłącznie AttackSpeed (Zielona pota). Sprawdzałem na wiele sposobów... ale tylko ta opcja nie działa tak jak potrzeba, czyli np mam włączoną zieloną potę w HackBarze i teleportuje się z m1 do m2 to właśnie tak ekran migocze. Żadne inne opcie mi tak nie sprawiały, że ekran "migotał". Poprostu jest jakiś błąd w kodzie KaMeR-Moda lub jakieś pliki z Clienta się kolidują podczas teleportu i np zamiast błędu występuje taki efekt.

Pozdrawiam^^

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...