Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start przełożony na dzień narazie nieokreślony . Proszę o usunięcie prezentacji . Wrócimy niebawem z 10x większą siłą i nowościami .

Fhdd.png

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja :)

Życzę powodzenia oraz zawitam na pewno..

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Ladnie się prezętuje. To jest medium tak?

Skad truta?

Truta Riper, Śmierć, Beran-Setao

Tak medium .

Nie są tutaj ukazane wszystkie zawartości serwera . Dodamy niebawem .

Fhdd.png

Opublikowano

Truta Riper, Śmierć, Beran-Setao

Tak medium .

Nie są tutaj ukazane wszystkie zawartości serwera . Dodamy niebawem .

Serwer ciekawy, najbardziej ciekawi mnie ten footbal event jak te osoby będą typowane, wszystko mam nadzieje, że dopięte na ostatni guzik? :)

Ps: Otwarta rekrutacja na GM'a?

// Są tylko dwa królestwa skoro "Z każdego królestwa typowane jest 11 Graczy, którzy zagrają mecz ." ?

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Serwer ciekawy, najbardziej ciekawi mnie ten footbal event jak te osoby będą typowane, wszystko mam nadzieje, że dopięte na ostatni guzik? :)

Ps: Otwarta rekrutacja na GM'a?

// Są tylko dwa królestwa skoro "Z każdego królestwa typowane jest 11 Graczy, którzy zagrają mecz ." ?

Nie, są trzy . Losowo dobierane będą królestwa które się zmierzą jako pierwsze, a trzecie zagra z wygranym :)

Fhdd.png

Opublikowano

Swietnie zagram jezeli zobacze ze reklama bedzie lepsza bo widze narazie lipa.

czego można spodziewać się po 3 h prezentacji, niebawem dojdzie film na youtube u znanego Youtubera .

Fhdd.png

Opublikowano

Serwer znakomity widac, ze dopracowany wiele nowosci, dungeonow itp polecam sam wbije po stracie:)

Jedno mnie dziwi czy to nie jest ten sam GM z r**a.eu? Tyle, ze tutaj technik? ([GA]B3Nq)

Opublikowano

Serwer fajny. Duzo ludzi rozejdzie sie na Algorie i Astium ale mozna i tutaj zagrac :) dobrze sie zapowiada. Tylko jestes ciekawy czy GM sam wybiera te liczby do lotto? czy jest jakies losowanie bo nie chcialbym aby byly jakies oszustwa ze GM znajomym mowi liczby... po za tym kto trafi 6 liczb od 1 do 56? :D powinni zmienic np. od 1 do 30. :) Powodzenia.

no i moglibyscie skrzynie ucznia dodac na start.

Opublikowano

Serwer fajny. Duzo ludzi rozejdzie sie na Algorie i Astium ale mozna i tutaj zagrac :) dobrze sie zapowiada. Tylko jestes ciekawy czy GM sam wybiera te liczby do lotto? czy jest jakies losowanie bo nie chcialbym aby byly jakies oszustwa ze GM znajomym mowi liczby... po za tym kto trafi 6 liczb od 1 do 56? :D powinni zmienic np. od 1 do 30. :) Powodzenia.

no i moglibyscie skrzynie ucznia dodac na start.

Co do loterii gm losuje liczby . nie ma możliwosci ich wybrania . Spokojnie od jutra zacznie się większa kampania reklamowa .

dodaj 2 ss weryfikacyjny, bo nie dziala.

jaki system ulepszeń, jakie bony wchodza?

bony standardowe, drugi screen do 5minut

Fhdd.png

Opublikowano

u jakieg o znanego youtubera bedzie film ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mam pytanie jak będzie z reklamą serwera?

a B3nq to ten B3nq z Ravia.eu? Czy po prostu nick zerżnięty?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Start przełożony na dzień narazie nieokreślony . Proszę o usunięcie prezentacji . Wrócimy niebawem z 10x większą siłą i nowościami .

Cls

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...