Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sen] Co to było o.O

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiaj miałem dziwny sen. Podkreślam- nie uprawiam LD, w ogóle się tym nie interesuję nie znam żadnych technik itp.- śpię jak każdy człowiek.

Dobra.

Miałem dzisiaj poje*any sen. Chodziłem z matką po centrum handlowym Starbucks przed którym był gigantyczny stary plac na który po schodach wjeżdżał autobus (skręcał, przecinał chodnik i bujając się zjeżdżał tak ze 3 metry po schodach). Potem gdzieś tam poszłem, matkę aresztowali ja uciekałem przed trolejbusem i minąłem jakiś strażników weszłem za szlaban aby mnie tylko nie rozjechał, potem się wracałem tłumaczyłem strażnikom dlaczego im wlazłem za bramę (ta, jasne- zaśmieli się) i matkę zatrzymali na dłużej w jakimś domu jak z Europy, biały, kanciasty, dużo szkła ulica gładka, zabytkowa... no nieważne.

Dalej nie pamiętam dobrze co było- byłem w swojej dzielnicy, zmutowanej maksymalnie wszystko w brązowych kolorach coś jak epoka kolonialna, ludzie na bryczkach lub konno błoto itp. grałem w grę na komórce, dziwiłem się że taka ładna grafika, potem chyba w tej grze byłem a w tej grze to samo, też epoka kolonialna identyczna okolica itp.

No i dobra. Chodzi mi o ostatnie sekundy snu...

Pamiętam że biegłem. Czułem się... realnie. Jakby to nie był sen. Zapieprzałem wąską błotną ulicą między działkami, chciałem dotrzeć do skrzyżowania przed zakończeniem snu. Czyli wiedziałem że w nim jestem. Nie kierowałem jednak sobą i widziałem wszystko jak w GTA z 3 osoby. Potem pomyślałem, że musi już być późno, a ja chciałem wstać wcześnie więc po prostu otworzyłem oczy. Nie kleiły mi się, nie czułem się wyrwany. Jakbym przeskoczył z wymiaru na wymiar o,O potem się czułem.. bardzo dziwnie przez około pół godziny ale mi już przeszło.

CO TO KU**WA BYŁO? Przypadkowe LD? Jakiś stan? Czy coś normalnego? Mało tego! Pamiętam ten bieg (tylko bieg) tak, jak wszystkie wspomnienia co zrobiłem wczoraj itp. Jakbym to przeżył w prawdziwym życiu o.O

Co to było?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Deża Wi

Nie o to chodzi, że się powtórzyło, tj. że mam wrażenie że kiedyś już tak biegłem. Chodzi o to, że pamiętam ten fragment bardzo dokładnie, tak samo jak się pamięta że np. wczoraj grałem na kompie. Rozumiesz? Sny się pamięta inaczej i się zacierają, a ten fragment zapamiętałem jakbym narpawdę to przeżył.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie o to chodzi, że się powtórzyło, tj. że mam wrażenie że kiedyś już tak biegłem. Chodzi o to, że pamiętam ten fragment bardzo dokładnie, tak samo jak się pamięta że np. wczoraj grałem na kompie. Rozumiesz? Sny się pamięta inaczej i się zacierają, a ten fragment zapamiętałem jakbym narpawdę to przeżył.

Idź do psychologa ;3

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak to LD, najszybciej można sobie to uświadomić, jak już się kończy. Rok temu miałem taki, że patrzę z góry i posuwam się jak po mapie, i nagle mówię "Chcę wyjść", i obraz odpływa, staje się coraz mniejszy, aż nagle jestem wybudzony, jak gdyby nigdy nic.

Ostatnio też miałem, ale w porę zczaiłem i fajnie się odbija od ziemi, tak nagle w gardle czuć dziwne uczucie, a potem to boisz się, że wysoko i, że nagle spadniesz.

Opublikowano

Niby LD, ale nie mogłem sobą kierować :< wszystko jak w zwykłym śnie, tylko to przebudzenie i bieg...

Wiecie co, potem się obudziłem na sekundę i znowu usnąłem bo ktoś mnie wyrwał, może to przez to?

Opublikowano

Niby LD, ale nie mogłem sobą kierować :< wszystko jak w zwykłym śnie, tylko to przebudzenie i bieg...

Wiecie co, potem się obudziłem na sekundę i znowu usnąłem bo ktoś mnie wyrwał, może to przez to?

To jest najszybszy sposób na LD, więc wszystko się zgadza. Wstań 2 godziny wcześniej od godziny o jakiej zwykle się budzisz, np. o 8:00, i poczekaj 5 min i znowu połóż się spać, LD gwarantowane, ale trzeba dużo ćwiczyć :)

Opublikowano

Sny często są po prostu dziwne, tak już jest. :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

mi to sie papież dzisiaj snił, co to moze oznaczać?

co do twojego snu to nie wiem, ale sen jak sen, zadne ld...

kocham se julke, bo se moge, i se bede kochac, heshehsheshesheshehs

Opublikowano

Ja siebie wyobrazilem jako milionera i moglem kierowac sobą po nowym yorku latac do innych państw itd nawet bara bara w łóżku :D

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...