Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z pobraniem

mrsheller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy odpalam Cf'a wyskakują okienka z pobieraniem potem gdy nacisne Start Game, niby wszystko ładnie sie odpala ale potem jak już chce wpisać hasło to już nie moge bo odpala sie firefox i jest spam zakładek:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator.BLACKV8/Ustawienia%20lokalne/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/HNS6ODYT/launcher.htm

co mam zrobić aby normalnie popykać w crossa ??

dodam że antyvira nie mam ,zapora wyłączona i hacków nie mam oraz IE usunęłem . Na chrome też był spam zakładek : <.

@edit:

Zainstalowałem IE., i jak włączam crossa to nie wyskakują te okienka przy patchu, natomiast cross sie nie chce wlączyć. Jak odinstaluje IE to będą te okienka a z IE to se nie odpali cross. Jak mam to zrobic :< :_(

Z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Spróbuje, wreście ktoś odpisał :>

Jest teraz problem odinstalowałem crossa i IE i wyskakuje mi błąd gdy próbuje crossa zainstalować nie znaleziono porządkowej 175 w bibliotece dołączanej dynamicznie iertutil.dll. Dodam, że wszystko mi trybi, nie moge tylko crossa zainstalować : d inne rzeczy moge. jak to zrobić, szukałem troche w google, ale żadne ich rady sie nie sprawdzały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...