Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] forum

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, powie mi ktoś o co chodzi?

gdy chcę wejsc na forum pandoramt2 wyskakuje mi błąd ze zostałem zbanowany i nie mam uprawnien do przeglądania tego forum, z tym, że nie jestem nawet zalogowany :O poradzicie mi coś?

Opublikowano

gosciu nie rozumiesz ze nie mogłem dostac bana bo nawet zalogowany nie jestem? nie było mnie w domu ponad 15 dni wiec jakim cudem ?

Opublikowano

@Up Może Administracja przez pomylkę zbanowała Twoje konto a nie czyjeś inne. Napisz do supportu, może się wyjaśni.

Opublikowano

Wy w ogóle nie rozumiecie co on napisał. Jeżeli to jest IP.Board to jestem pewna, że Administrator zablokował wgląd na forum poprzez gości. Jeżeli serwer ma support to napisz do nich, że jesteś zbanowany mimo tego, że nie masz konta lub nie logowałeś się. Jeżeli nic nie zdziałasz to spróbuj wejść na forum poprzez inną przeglądarkę jeżeli problem będzie nadal występował to dostałeś bana na IP. <-- jeżeli ban na IP to pozostaje Ci w przypadku stałego IP wejście na forum poprzez bramkę proxy.

Opublikowano

Wejdź w kartę incognito/prywatną w przeglądarce i sprawdź czy możesz się zalogować.

Jeśli tak to znaczy że musisz napisać do support bo masz problem ze stroną

a jeśli nie to znaczy że masz zablokowane konto.

vns0.png

Opublikowano

Ściągnij nową przeglądarkę i na niej się zaloguj ^^

Opublikowano

Nowa przeglądarka mu nic nie da jak mu pisze że ma bana to ma bana administracja przez przypadek mu musiała dać a ten ban to chyba po IP jest ale nie jestem pewny może jestem w błędzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...