Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić 2,5 mln w wot

przemoxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupujesz czołg 5 tieru, najlepiej T1 Heavy, KV-1 i zarabiasz nim, dobrze by było gdybyś wykupił premke na 24h i jesteś w stanie wyciągnąć nawet więcej oczywiście jeśli nie lamisz na większości bitew :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Szybko 2,5mln ? Sprzedajesz wszystkie czołgi :P

Tak na serio, opróżnij magazyn. Odpal V tier. Najłatwiej byłoby mieć VIII premium oraz konto premium... Jeżeli nie posiadasz takowych, jesteś skazany na V lub dobre kompanie seniorskie...

Opublikowano

z tego co zauważyłem grając t-34-85 z premką przy 1,5k dmg na wygranej mozna wyjsc 30k na plus po odliczeniu amunicji naprawy itp.

Opublikowano

Czołgi premium V Tier +.
Jak nie masz chęci wydawać PLN na grę to graj czołgami V - VI Tier, najlepiej zrób sobie "nockę" (Granie przez całą noc). Nawet bez premki szybko dobijesz do tych 2,5 mln. :)

Opublikowano

Przede wszystkim musisz GRAĆ , GRAĆ i jeszcze raz GRAĆ . Najlepszym sposobem byłoby kupienie czołgu premium (minimalnie V tier) lub premki . Albo po prostu zarabiać tzw "money makerami" , czyli czołgami V tieru . Przykłady : ELC AMX , KV-1 , T1 HT , M4 Shermann , Pz.IV , T-34 .

Opublikowano

Czekasz na weekend sprawdzasz na jakie czołgi są bonusy, kupujesz je, grasz nimi podczas bonusu, i tak co weekend i uwierz mi że ciężko narzekać na brak kasy :) A jeśli masz kase to kupuje premium VIII i jedziesz :)

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

jak szybko? kupujesz zloto i wymieniasz na kredyty :) 2,5 mln od 0 w 15 min

Opublikowano

Ja ci polecam ogólnie do zarabiania Posiadania t34. Jeżeli jednak nie chcesz wydawać kasy na premium. To dobry czołg do zarabiania (jak dla mnie):
ELC AMX
KV-1
KV-1S

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...