Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz Corsair Vs 450

osa2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno kupiłem zasilacz podany w temacie i myślałem że wszystko dobrze pójdzie tzn. wymienianie zasilacza więc wziąłem się do roboty, ale po wymienieniu zasilacza i podłączeniu wszystkich kabli świeciła się klawiatura, myszka i nawet napęd dysków się otwierał Ale najgorsze że komputer się nie włączał :D Może coś źle podłączyłem?

Opublikowano

To sprawdź czy wszystkie kable dobrze się trzymają i czy są na pewno podłączone. Jak się system nie chce włączyć to upewnij się że dobrze podłączyłeś wtyczkę 24 pin, 8 pin, i dysk.

Opublikowano

3ad9.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tak miałem powpinane w starym zasilaczu a w nowym wszystko powpinałem do tych samych miejsc takie kable które pasowały tam akurat oprócz tego w lewym dolnym rogu bo takiego nie było :/

Opublikowano

nom są takie 2 małe na (2 kwadraciki małe tak jakby) a tam jest na 4 kwadraciki małe miejsce więc muszę te 2-kwadracikowe wpiąć razem jakoś do tego 4-kwadracikowego pola :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...