Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam bardzo wielki problem odnosnie komputera co sie wiaze z grami !

Szangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Kupilem kilka dni temu komputer (tutaj zamieszczam link http://allegro.pl/ce...3377513261.html) na poczatku mialem w zwyklej grze 5vs5 120fps przez cala gre a na customei sam 250+. Teraz mam na starcie gry 110 a ptoe mspada do 40 i tak przez cala gre. Kombinowal w ustawieniach wszystko ale niestety nic nie pomoglo. WIecie co zrobic aby wkoncu mi to zadzialalo jak nalezy? Powinienem miec minium tych fps 100++ bo 40 to dla mnie za malo jak na takisprzet... Chodzi mi o gre League of legends

Opublikowano

to dla mnie za malo jak na takisprzet

Hahahah xD Chyba za dużo jak na taki gówniany sprzęt. Możliwe że zasilacz nie wyrabia. Ale podaj temperatury podczas gry.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Za taką cenę sprzęt jest słaby, ale nieważne.

Skoro stało się tak z czasem to :

- wina systemu (wgrałeś jakiś syf)

- sprawdź taktowanie procesora przy graniu

- wymień ten badziewny zasilacz (co niekoniecznie tyczy się Twojego problemu :P)

- jakie temepratury karty graficznej/procesora ?

Najlepiej oddaj ten komputer, oszczędzisz sobie problemów w przyszłości.

Ten procesor lubi dużo papu, a na dodatek lubi się grzać co ułatwia mu ta kiepska obudowa. Pod gry dość kiepski wybór, ale to gotowiec, więc czego można było oczekiwać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...